Haberler

    Oklahoma'ya Transfer Olan Enes Kanter: Kendimi Utah Jazz İçin Uygun Görmüyordum

    Utah Jazz'dan Oklahoma City Thunder'a giden Enes Kanter, yeni takımıyla ilk antrenmanına çıktı ve ardından açıklamalarda bulundu.

    NBA’de takasın son gününde Utah Jazz’dan ayrılarak Oklahoma City Thunder’ın yolunu tutan Enes Kanter açıklamalarda bulundu.

    Oklahoma City Thunder’a geldiği için mutlu olduğunu söyleyen Enes Kanter sadece bir farklılık yaşamak istediğini söyledi.  Thunder’ın asistan koçu Darko Rajakovic ilk antrenmanında “ Türkiye Basketbol” yazılı bir tişörtle onu karşıladı. Takımda iyi karşılandığını söyleyen Enes Kanter “Herkes Türkiye’nin ne kadar güzel bir ülke olduğundan bahsediyordu. Kimseyi tanımıyordum ama Darko’nun antrenmana o tişörtle gelmesi çok güzeldi” dedi.

    Takasla ilgili haberleri sosyal medyadan öğrendiğini söyleyen Kanter “Böylesine kazanma ruhuna sahip takıma ve oyuncuların arasına katıldığım için çok mutluyum. Kendimi Utah Jazz için uygun görmüyordum. Farklı bir takıma gitmek istedim ve Thunder’a geldiğim için çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

    Enes 34 numara giyecek


    Yeni takımında 34 numarayı giyeceğini açıklayan Enes Kanter, bu haberi Twitter'dan takipçileriyle paylaştı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Oklahoma City Thunder Utah Jazz Türkiye Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title