Haberler

Okçuluk Federasyonu'ndan Büyük Gaf

Okçuluk Federasyonu 4 Kasım'da Yapılacak Olan Seçimlerde Aday Olacaklardan, 4 Yıl Önce Kapatılan Emlak Bankasına 10 Bin YTL Para Yatırmasını İstedi. Adaylar Verilen Adreste Ne Bankayı Buldu, Ne de Hesap Numarasını..

Okçuluk Federasyonu 4 kasım`da yapılacak olan seçimlerde aday olacaklardan, 4 yıl önce kapatılan Emlak Bankasına 10 bin YTL para yatırmasını istedi. Adaylar verilen adreste ne bankayı buldu, ne de hesap numarasını..

Okçuluk Federasyonu Genel Sekreterliği 2 Ekim 2006 tarihinde başkan adaylarına yaptığı duyuruda, aday olma şartlarını açıkladı. Duyuruda adaylardan Emlak Bankası Hacettepe Şubesi 1041667-7 numaralı hesaba 10 bin YTL parayı 10-20 Ekim tarihleri arasında yatırmaları istendi. Adaylar verilen adrese gittiğinde bankayı da, hesap numarasını da bulamadılar. Emlak Bankası 4 yıl önce kapanmıştı.

Şaşkına dönen adaylar Halk ve Ziraat Bankaları ile birleşen Emlak Bankasında verilen hesabı araştırmaya başladı ve sonuç alamadı. Geçen seçimlerde başkan adayı olan Uğur Erdener`in eski eşi Macide Erdener çareyi 16 Ekim`de noterden Federasyona ihtar çekmekte buldu. İhtarda hem adaylık başvurusu hem de itirazlar için para yatırılması gereken bankanın ve hesap numarasının bulunamadığı federasyona iletildi.

İtirazların süresi 17 Ekim tarihinde son buldu. Bu nedenle gerçek hesap numaraları bulunamadığı için gerekli itirazlar yapılamadı. Şimdi gözler 20 Ekim`de sona erecek olan başkan adaylığı başvurularına çevrildi. Gerçek hesap numarası bulunamazsa Okçuluk Federasyonu için başkanlık başvurusu yapılamayacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title