Haberler

Okçuluk Dünya Kupası 2. Ayak Yarışları

Güncelleme:

Olimpik yay takımlarının final mücadelesinde hem bayanlar hem de erkeklerde Güney Kore birinci oldu.

- Olimpik yay takımlarının final mücadelesinde hem bayanlar hem de erkeklerde Güney Kore birinci oldu

Türkiye, 50 ülkenin katıldığı yarışlarda olimpik yay takım sıralamasında dördüncülüğü elde etti

Konyaaltı Plajı'ndaki finallerde, olimpik yay kategorisinde erkek ve bayan takım eleme atışları yapıldı. Mücadeleler sonunda erkeklerde Seungyun Lee, Jin Hyek Oh ve Dong Hyun Im'den oluşan Güney Kore takımı, Japonya'yı 225-214 yenerek altın madalyanın sahibi oldu.

İyi bir mücadele sergileyen ve izleyenlerden alkış alan Türk okçular ise bronz madalya kazanabilmek için Çin ile mücadele etti. Bronz madalya mücadelesinde Okçuluk Milli Takımı, Çin'e 216-204 mağlup oldu. Fatih Bozlar, Kerem Kırsever ve Yağız Yılmaz'dan oluşan milli takım, 50 ülkenin yarıştığı şampiyonayı dördüncü sırada tamamladı.

Olimpik yay bayanlarda Hye Jin Chang, Bo Bae Ki ve Ok Hee Yun'dan oluşan Güney Kore takımı, Kaori Kawanaka, Yuki Hayashi ve Ayano Kato'dan oluşan Japonya'yı 221-209 yendi ve altın madalya almaya hak kazandı. Tatiana Segina, Inna Stepenova ve Kristina Timofeeva'nın oluşturduğu Rus Milli Takımı ise Viktoriya Koval, Anastasia Pavlova ve Lidiia Sıchenikova'dan oluşan Ukrayna takımını 214-200 mağlup ederek, bronz madalya elde etti.

Yarışlar, olimpik yay erkek ve bayanlar bireysel maçlarının ardından bugün sona erecek. - Antalya

Kaynak: AA / Spor

Güney Kore Konyaaltı Türkiye Japonya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title