Haberler

Okan Kampüss KPSS Kursu Yine İddialı Geliyor

2011-2012 öğretim yılında profesyonel eğitim kadrosuyla 267 Öğretmen adayının atanmasını sağlayan Okan Kampus KPSS Kursu, Türkiye sıralamasını girerek KPSS'deki başarısını kanıtladı.

2011-2012 öğretim yılında profesyonel eğitim kadrosuyla 267 Öğretmen adayının atanmasını sağlayan Okan Kampus KPSS Kursu, Türkiye sıralamasını girerek KPSS'deki başarısını kanıtladı.

Balıkesir Okan Kampus KPSS Kursu başarılarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Bu yıl sınava girecek olan öğretmen adaylarına genel kültür ve genel yetenek sınavları haricinde 14 alanda uygulanmak üzere alan sınavı da uygulanacak. Bu yeni uygulama için hazırlıklarını tamamladıklarını belirten Okan Kampüs KPSS Kursu'nun sahibi genç iş adamı Okan Telaşeli yeni öğretmen adaylarına rehberlik yapmaya hazır olduklarını söyledi.

YENİ EĞİTİMCİLER VE AKADEMİSYENLER KADROYA DAHİL EDİLDİ

Okan Kampüs KPSS Kursu sahibi Okan Telaşeli, Öğretmenlerin atanabilmesi için KPSS eğitim bilimleri testinin sonuçlarına ek olarak öğretmenlerin alan bilgilerinin de ölçülmesi amacıyla Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT)'nin bundan sonra dikkate alınacağını söyledi. 2013 yılında Türkçe, İlköğretim Matematik, Fen Bilimleri - Fen ve Teknoloji, Sosyal Bilgiler, Türk Dili ve Edebiyatı, Tarih, Coğrafya, Matematik (Lise), Fizik, Kimya, Biyoloji, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Yabancı Dil (Almanca, Fransızca, İngilizce) alanlarında Öğretmenlik Alan Bilgisi Testinin yapılmasına karar verildiğini belirten Telaşeli, Öğretmenlik Alan Bilgisi Testinin, 13 Temmuz 2013 tarihinde gerçekleşeceğini söyledi. Sınav ve başvuru koşulları ile ilgili bilgilerin KPSS Kılavuzunda adayların bilgisine sunulacağını kaydeden Okan Telaşeli, getirilen bu yeni uygulama ile ilgili olarak Okan Kampüs KPSS Kursu'na, Alan Sınavı derslerini vermek üzere alanlarında başarılı eğitimci ve akademisyenleri kadrosuna dahil ettiklerini bildirdi.

Telaşeli detaylı bilgi almak isteyen öğretmen adaylarını Okan Kampüs KPSS Kursu'na davet etti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir Türkiye KPSS Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title