Haberler

Okan Buruk ve Arda Turan Çocuklarla Biraraya Geldi

Galatasaraylı Futbolcular Okan Buruk ve Arda Turan, Doğup Büyüdükleri Bayrampaşa'da Katıldıkları Şenlikte Çocukların Sorularına İçtenlikle Cevap Verdi.

Galatasaraylı futbolcular Okan Buruk ve Arda Turan, doğup büyüdükleri Bayrampaşa'da katıldıkları şenlikte çocukların sorularına içtenlikle cevap verdi.

Sarı-kırmızılı futbolcular, Bayrampaşa Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında gerçekleştirilen şenlikte çocuklarla bir araya geldi. Bayrampaşalı çocukların ve ailelerinin tezahüratları eşliğinde şenliğin gerçekleştirildiği alana gelen Okan ve Arda, sergilenen halkoyunları gösterilerini ilgiyle izledi.

Sarı-kırmızılı futbolcular daha sonra çocukların sorularına içtenlikle cevap verdi. Tecrübeli futbolcu Okan Buruk, Fenerbahçe'nin puan farkıyla lider olduğu ve şampiyonluğun en büyük adayı olduğunun hatırlatılması üzerine, "Lig sonuna kadar ne olacağı belli olmaz. Önemli olan ligin son haftasından sonra ne olacağıdır. Geçen sezon bunun için bir örnektir. İnşallah bu sezon da aynısı olur" dedi.

Sarı-lacivertli ekiple bugüne kadar süregelen ezeli rekabetin bundan sonra da devam edeceğini vurgulayan Okan, "Ne kadar rakip de olsak birbirimizi sevmek zorundayız. Fenerbahçe şuanda lider. Ama lig sonuna kadar ne olacağı belli olmaz" diye konuştu.

Teknik Direktör Eric Gerets'in hangi oyuncuya görev vermesi konusunda yaptığı tercihleri doğru bulduğunu kaydeden tecrübeli futbolcu, sezon başında tekrar Sarı-kırmızılı camiaya dönüşünde olumsuz yönde çok büyük bir tepki görmediğini dile getirerek, "Çünkü sonuçta yuvama, hayatımın en güzel günlerini geçirdiğim yere döndüm. Aramızda her zaman bir bağ vardı. Tekrar Ali Sami Yen Stadı'nda, tekrar Galatasaray'da oynamak benim için bir hayaldi. Dolayısıyla çok büyük zorluk çekmedim. Bana destek olan insanlar

da oldu. Galatasaray'da olmak benim açımdan çok önemliydi. Şuan dünyanın en mutlu insanlarından biriyim" şeklinde konuştu.

Fenerbahçeli olduğunu söyleyen Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge'nin her iki futbolcuyu da Sarı-lacivertli takımda görmek isteğini dile getirmesi üzerine söz alan Galatasaray'ın genç futbolcusu Arda Turan, "Başkanımın söyledikleri inşallah sadece dileklerinde kalır. Ben asla Galatasaray formasını terk etmek istemiyorum" ifadelerini kullandı.

Kendisini "Hasta Galatasaraylı" olarak nitelendiren genç futbolcu, çocukların forma giymek istediği hayalindeki Avrupa takımını sorması üzerine, "Ben zaten Avrupa takımında oynuyorum. O yüzden en çok istediğim yer Galatasaray" karşılığını verdi.

Çocuk şenliğinin gerçekleştirildiği platformun kurulduğu sahada futbola başladığını hatırlatan Arda, yıllar sonra aynı yere bulunduğu konumda gelmenin çok gurur verici olduğunu sözlerine ekledi.

Okan Buruk ve Arda Turan daha sonra çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirirken, Sarı-kırmızılı futbolcular organizasyonun sonunda araçlarına giderken zor anlar yaşadı. Şenlik alanından ayrılırken çıkışta çocukların ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan futbolcular, yaşanan izdihamda araçlarına güvenlik görevlilerinin yardımıyla binebildi.

(İKİK-MEF-MEF-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title