Haberler

    Okan Buruk: "Maçtan Önce Hangi Hakemi İstemezsiniz Deseler, 'Ümit Öztürk' Derdik"

    Teleset Mobilya Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk, 3-1 kaybettikleri Trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

    Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Teleset Mobilya Akhisarspor'un teknik direktörü Okan Buruk, "Kendi sahamızda şanssız bir maç kaybettik." dedi.

    Buruk, 3-1 mağlup oldukları Trabzonspor maçının ardından katıldığı basın toplantısında, kendi sahalarında kaybetmenin üzücü olduğunu söyledi.

    Maçta zaman zaman istedikleri futbolu sahaya yansıtamadıklarını aktaran Okan Buruk, şöyle konuştu:

    "Maça iyi başladık ancak devamında zaman zaman kaptırdığımız toplarda rakibin hızlı hücumlarına mani olamadık, kalemize geldiler. Belli bir dönemde zorlandığımız oldu. İlk yarının sonlarına doğru devreye 0-0 gireriz diye düşünürken kalemizde golü gördük. Pozisyonu görmedim ama Mustafa Yumlu, kendisine faul yapıldığını söylüyor. İkinci yarıya oyuncu değişiklikleriyle başladık, rakip kaleye gitmeye çalıştık. İkinci golü yemeden önce baskı kurduk ancak yine çıkarken kaptırdığımız bir topla kalemizde ikinci golü gördük."

    Buruk, maçın genelinde Trabzonspor'un daha çok istediğini ve doğru oynadığını belirterek, şunları kaydetti:

    "Rakibimizi tebrik ediyorum, 4 maç arka arkaya kazanmıştık. Maçtan önce hangi hakemi istemezsiniz deseler, 'Ümit Öztürk' derdik. O verildiğinde kafamızda soru işaretleri oluştu. Oyuncularım maçın genelinde iyi niyetliydi. Rakip, hakemin lehimize faul vermediğini görünce daha sert ve daha istekli oynadı. Bütün kararlarını rakip yönünde kullandı. Hakem maçın çok içinde değildi, pozisyonlara çok yakın değildi. Sahamızda şanssız bir maç kaybettik."

    "Kötü oynayan oyuncu sayısı fazlaydı." diyen Buruk, maçta sakatlanan Mustafa Yumlu'nun çok önemli bir şeyinin olmadığını, yarın durumuna bakacaklarını sözlerine ekledi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Trabzonspor Ümit Öztürk Murat Erat Okan Buruk Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title