Haberler

Okan Bayülgen'den Nusret'e sert sözler: Terbiyesizlik bu!

Güncelleme:

Okan Bayülgen sosyete kasabı Nusret'i programında topa tuttu. Nusret'in kötü örnek olduğunu söyleyen Bayülgen bu yanlıştan dönülmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Okan Bayülgen programında ünlü kasap Nusret'i yerden yere vurdu. Bayülgen, "Yahu ölü hayvanlara vurulur mu, niye tokatlıyorsun?" sözleriyle başladığı eleştirisine "Böyle bir aptallığa artık prim vermeyin. Sadece Nusret değil hepsi, hemen bu aptalca modadan geri dönelim!" diyerek nokta koydu.

"BU ÜLKENİN İNSANI ÖLEN HAYVANA TOKAT ATMAZ"

"Bu topraklarda yetişen insan düşen ekmeği yerden alıp öpüp başına koyarak kaldırır. Hayvana da tokat atmaz! Hatta hayvanı burdan kesip bıçakla öbürünün ağzına atmaz. Böyle bir şey yok terbiyesizlik! Bunlar bakıyorlar ki, et lokantalarının sahipleri; o tokatlıyor bu tokatlıyor. Sadece bir tanesi değil hepsi tokatlıyor. Kasabımızda bile bir gelenek var.

Okan Bayülgen'den Nusret'e sert sözler: Terbiyesizlik bu!

"BU APTALLIĞA ARTIK PRİM VERMEYİN"

"Yahu ölü hayvanlara vurulur mu, niye tokatlıyorsun? Ne hale geldik? Bunların kazandıkları paraları övmeyin. Böyle bir aptallığa artık prim vermeyin. Sadece Nusret değil hepsi, hemen bu aptalca modadan geri dönelim!"

Okan Bayülgen'den Nusret'e sert sözler: Terbiyesizlik bu!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nusret Gökçe Haberler

Bakmadan Geçme

Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (130)

Soytarı:

Sen Nusret''in tırnağı olamazsın. Adam alın teriyle bugünlere geldi, senin gibi gökten düşme değil. Bu Okan''ın yıldızı söndü ya, kendini gündeme getirmeye çalışıyor aklınca

40
39
yanıtYanıtla
Sema Ergün:

Okan’ın yıldızı hiç bir zaman sönmez. Onu anlamak için kafanın içinde beyin olması lazım ki gördüğüm kadarıyla o da sendi yok. ??

yanıt6
yanıt8
Adınızı Yazın:

OKAN SENİN ÇÜRÜMÜŞ BEYNİN MİYADI DOLDU SEN YENİLENMEK İÇİN YENİDEN SIFIRDAN FORMAT ATMAK GEREKİYOR ÇÜNKİ KONUŞMAYI BİLE BECEREMİYORSUN SEN NEYİN KAFASINI YAŞIYORSUN ???

27
40
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

haklısın okan

35
24
yanıtYanıtla
burak bey:

şahsa bak. sanki kendisi idol örnek bir adam.

27
13
yanıtYanıtla
Sema Ergün:

Evet kendisi idol. Kıskandın mı? Türkiyedeki sayılı zeki insanlardan biri. Ama sen anlamazsın, boşver. ??

yanıt3
yanıt4
KASAP:

....Kasaplık / Restorancılık velhasıl esnaflık bir edep / terbiye işidir Ahilik kültürümüzün öğretileri böyle....Okan haklı veya haksız ancak şu bir gerçek NUSTET denen şımarık zatın topluma dejenerasyon aşıladığı da ayrı bir gerçek.....pirim verilmemeli ....sonuç itibarı ile ADAM lık para ile sayılmıyor...

29
9
yanıtYanıtla
Özgür can:

YİNE gündeme gelme çabaları ulan mal eti terbiye etmeyelim o zaman :))

16
12
yanıtYanıtla
Sema Ergün:

Mal senin sülalen.

yanıt1
yanıt5
cinalinin kumarbaz oğlu:

okan prim yapmaya çalışma, senin işin bitti, zamanında dedik sana gel havuz medyasından bir iş ayarlayalım dinlemedim

14
13
yanıtYanıtla
Tüm 130 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title