Haberler

Okan'a Çok Aşığım!

Asi Dizisinin Güzel Yıldızı Tuba Büyüküstün, '4 Aydır Çok Aşığım, Aramızda Mesafeler Var İş Gereği Ama Uzaktan Bile Olsa Bu Aşkı Yaşamak Çok Güzel' Dedi!

ASİ DİZİSİNİN GÜZEL YILDIZI TUBA BÜYÜKÜSTÜN, '4 AYDIR ÇOK AŞIĞIM, ARAMIZDA MESAFELER VAR İŞ GEREĞİ AMA UZAKTAN BİLE OLSA BU AŞKI YAŞAMAK ÇOK GÜZEL' DEDİ!

Uzaktan uzağa aşk hiç zor gelmiyor

atv 'nin uzun soluklu dizisi 'Hatırla Sevgili'de 'Necdet' karakterini canlandıran Okan Yalabık'la ilişkisi olduğunu söyleyen Tuğba Büyüküstün, 'Yaklaşık 4 aydır çok aşığım' dedi. 'Asi' adlı dizinin çekimleri için Antakya'da bulunan güzel oyuncu, Cansel Elçin'le aşk yaşadığı iddialarını yalanlayarak, yeni ilişkisiyle ilgili şunları söyledi:

Bunları yaşamak çok güzel

'Önceki ilişkilerimi hep dip dibe yaşadım ama uzaktan uzağa aşk da benim için zor olmadı. 'Gözden ırak olan gönülden de ırak olur' sözü bence doğru değil. O nasıl düşünüyor, neler hissediyor bilmiyorum ama uzaktan da olsa ilişkiye sahip çıkmak beni çok mutlu ediyor. Belki sonunda üzüleceğim ama bugün bunları yaşamak çok güzel.'

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title