Haberler

OİB Başkanı Çelik, Auto Expo Türkiye Kuzey ve Güney Amerika Dijital Fuarı'nı değerlendirdi Açıklaması

Güncelleme:

Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) Başkanı Baran Çelik, Ticaret Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) koordinasyonunda gerçekleştirilen Auto Expo Türkiye Kuzey ve Güney Amerika Dijital Fuarı'nın sektöre yeni pazarlar kazandırmasını diledi.

Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) Başkanı Baran Çelik, Ticaret Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) koordinasyonunda gerçekleştirilen Auto Expo Türkiye Kuzey ve Güney Amerika Dijital Fuarı'nın sektöre yeni pazarlar kazandırmasını diledi.

OİB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, 29 Nisan'da sona eren fuarda Türkiye'nin önde gelen 58 otomotiv ana ve tedarik sanayi firması ürünlerini sergiledi. Çok sayıda ülkeden yüzlerce ziyaretçinin ağırlandığı organizasyon kapsamında ikili görüşmeler yapıldı.

Türk otomotiv ana ve tedarik sanayi firmaları 3 boyutlu stantlarında tanıtım videolarından broşür ile kataloglarına ve 2 boyutludan 3 boyutlu ürün fotoğraflarına kadar çok kapsamlı tanıtım faaliyetleri yürüttü.

Açıklamada görüşlerine yer verilen OİB Yönetim Kurulu Başkanı Baran Çelik, alternatif pazarların otomotiv endüstrisindeki öneminin her geçen gün arttığını bildirdi.

Alternatif pazarlara yönelme adına sanal ticaret heyetleri ve çevrim içi fuarlar düzenlediklerini belirten Çelik, şunları kaydetti:

"Bu kapsamda ikincisini düzenlediğimiz Türkiye'nin otomotiv sektöründeki ilk 3 boyutlu dijital otomotiv fuarı olan Auto Expo Türkiye 2021 programını başarıyla tamamlamış olmaktan mutluyuz. 556'sı yabancı olmak üzere toplamda 995 kaydın yapıldığı programımıza, 244 yabancı, 138 yerli olmak üzere toplamda 382 ziyaretçi katıldı. 1145 ikili iş görüşmesinin yapıldığı bu online faaliyetimizin Türk otomotiv endüstrisi ürünleri ihracatının mevcut ve alternatif pazarlara daha da artmasına önemli katkı sağlayacağına inanıyoruz."

Çelik, Auto Expo Dijital Otomotiv Fuarı'nın 3'üncüsünü haziran ayında Avrupa kıtasına yönelik gerçekleştirmeyi planladıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Ekonomi

Güney Amerika Baran Çelik Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title