Haberler

Oha Diyorum" 3 Kasım'da Vizyona Girecek

Yönetmenliğini ve senaristliğini Ersan Özer'in üstlendiği "Oha Diyorum" adlı film, 3 Kasım'da sinemaseverlerle buluşacak.

Yönetmenliğini ve senaristliğini Ersan Özer'in üstlendiği "Oha Diyorum" adlı film, 3 Kasım'da sinemaseverlerle buluşacak.

Komedi ve aksiyon türündeki filmin basın gösterimi Kanyon AVM'de gerçekleşti.

Gösterim sonrası AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Özer, filmin cumartesi günü Cevahir AVM'de yapılan ön gösterimine çok sayıda izleyicinin katıldığını söyledi.

Özer, başrollerini Youtube fenomenleri Melih Abuaf, Fırat Sobutay ve Alper Rende'in paylaştığı filmin ön gösteriminde oyunculara karşı yoğun ilgi gösterildiğini belirterek, "Youtube'da kazandıkları şöhreti, aldıkları potansiyeli şimdi sinemaya çeviriyorlar. Eğlenceli bir film ve kendi içinde bir iddiası yok." dedi.

Filmde, "Oha Diyorum" başlıklı Youtube kanalında yer alan videolardan göndermeler olduğunu da dile getiren Özer, şöyle devam etti:

"Youtube kanalında 8 yaştan başlayarak, 20 yaşa giden bir izleyici kitlesi var. Aslında kanalın 3,5 milyon abonesi var. Filmdeki göndermeleri de aboneler daha iyi anlayacaktır. Bugüne kadar kanalda biz 2 milyara yakın video seyrettik. Zaten bayağı bir kitleye ulaşmış olduk bu videolarla. Bu filmin çalışmaları da haziran ayında başladı. Fakat 2, 3 yıllık bir projeydi. Haziran ve temmuzda senaryoyu yazdım. Ağustos ayında da çektik."

Özer, filmin çekimlerinin ise 17 gün boyunca İstanbul'un Beykoz ve Çatalca ilçelerinde gerçekleştiğini aktararak, "Filmin zor taraflarından biri de çok aksiyon vardı. Düşmeler, kalkmalar, uçmalar çok kolay değildi. Oyuncu arkadaşlarımızın ilk sinema filmi, ilk oyunculuk deneyimi kamera karşısında. Dolayısıyla bir parça film başrolde olsun istedik, aksiyonu ve hikayesiyle." ifadelerini kullandı.

Filmin bir yol hikayesi olduğunun altını çizen Özer, "Bir yol ve arkadaşlık hikayesi. 3 arkadaşın biri safça, biri korkak, biri de böyle arkadaşlıkları filan iyi ama öte yandan çok da umursamıyor onları. Daha sonra bunların bütün yol filmlerinde olduğu gibi değişimleri var. Yani A noktasından B noktasına gidiyorlar ve B noktasına giderken de bir değişim geçiriyorlar." diye konuştu.

Aynı adla 3 milyon 527 bin 734 kişinin abone olduğu Youtube kanalının sinema filmi, Mediakraft Türkiye ve Muhteşem Film ortak yapımıyla gerçekleşti.

Komediseverleri sinema salonlarına çekmeyi hedefleyen filmin konusu ise şöyle:

"Fırat'ın arabası hırsızlar tarafından çalınır. Arabanın içinde Fırat'ın kızının doğduğundan bu yana çekilmiş tüm fotoğraflarının ve videolarının olduğu ve başka da kopyası olmayan bir harddisk vardır. Melih, Fırat ve Alper, harddiski alabilmek için yola düşer ve kendilerini hem komik hem de aksiyon dolu bir maceranın içinde bulurlar."

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title