Haberler

    Oğuzhan Sustu, Beşiktaş Durdu!

    Beşiktaş, Kasımpaşa karşısında bu sezon Spor Toto Süper Lig'deki ilk yenilgisini alırken, Oğuzhan Özyakup yine beklenen performansından çok uzak kaldı.

    Beşiktaş, Kasımpaşa karşısında bu sezon Spor Toto Süper Lig'deki ilk yenilgisini alırken, Oğuzhan Özyakup yine beklenen performansından çok uzak kaldı.



    Bu sezon geçtiğimiz yıllara göre istenen seviyeye ulaşamayan Oğuzhan Özyakup, geçen sezonun ilk 15 haftasına göre de çok geriledi.



    GEÇEN SEZON 9 GOLE KATKI, BU SEZON 3



    Oğuzhan Özyakup bu sezon Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 15 haftada Beşiktaş formasıyla sadece 2 gol atarken, 1 de gol pası verdi. 24 yaşındaki milli oyuncu, geçen sezon ilk 15 haftada ise 4 gol, 5 asistlik bir performans sergilemişti.



    Performansının yanı sıra oyunda kaldığı süre de geçen yıla göre oldukça düşen Oğuzhan Özyakup, ligde geçen sezonun ilk 15 haftasında 1082 dakika sahada kaldı. Milli oyuncu bu sezon ise 767 dakika süre alabildi.



    RIDVAN DİLMEN "ZIDANE GİBİ" DEMİŞTİ



    Beşiktaş'ın son şampiyonluğunda önemli bir rol oynayan Oğuzhan Özyakup için, spor dünyasının önemli yorumcularından Rıdvan Dilmen geçen yılın başında Türkiye'ye baktığımız zaman Oğuzhan müthiş bir oyuncu. Süper Lig'i bilmeyen Brezilya'dan bir adam gelse, 'bu kim' der. Oğuzhan, Zidane gibi çalım atıyor. Sanki arkada da gözü var. Çalımı top gelirken atıyor. Oğuzhan zeki bir oyuncu'' ifadelerini kullanmıştı. Milli oyuncunun yaşadığı büyük düşüşün en büyük nedenlerinden biri olarak Jose Sosa'nın ayrılmasıyla Beşiktaş'ta yeni bir görev üstlenmesi olarak gösteriliyor.



    Kaynak: Sporx

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Oğuzhan Özyakup Kasımpaşa Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title