Haberler

    Oğuzhan İçin Fikret Orman Devrede!

    Avrupa'nın devlerinin peşinde olduğu Oğuzhan Özyakup ile 2018'de bitecek olan sözleşmesini uzatmayı hedefleyen Beşiktaş'ta görevi bizzat başkan Fikret Orman üstlendi.

    Yönetici arkadaşlarına 24 yaşındaki futbolcu ile görüşmeleri kendisinin yapacağını söyleyen Orman'ın 5 yıllık bir kontrat önereceği ancak, "Oğuzhan ile konuşacağım ama şu anda lig yarışını düşünmeliyiz. Futbolcunun kafasını karıştırmayalım" dediği öğrenildi.

    Siyah beyazlıların 24 yaşındaki kaptanı için Lyon maçında Avrupa'nın önde gelen 15 kulübü gelmiş ve Oğuzhan'ı izlemişti. Bu kulüpler arasında en önemlileri ise eski kulübü Arsenal, Sevilla, Roma, Napoli...

    Piyasa değeri 12.5 milyon Euro olan Oğuzhan için yönetim 20 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli belirledi.

    Bu arada Ozzie, bu sezon çıktığı 35 maçta 4 gol 7 asist yaptı.

    (Sabah)

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Oğuzhan Özyakup Fikret Orman Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title