Haberler

Oğuz Berkay Fidan'dan Belediyelere Ziyaret

Güncelleme:

Show Tv'de yayınlanan "O Ses Türkiye" Yarışması'na katılan ve Murat Boz'un takımında yer alan Keşanlı Oğuz Berkay Fidan, 24 Ocak 2012 Salı günü Edirne Havsa ve Uzunköprü Belediye Başkanlarını ziyaret etti.

Oğuz, babası Ayhan Fidan, Keşan Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Erdoğan Demir, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Personeli Gökhan Gürer ve Uğurcan Urgan ile birlikte saat 11.00'de Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi'nin yurtdışında olması nedeniyle Başkan Vekili M.Özkan Diner'i makamında ziyaret ettiler.

Diner, ziyarette Oğuz'un Edirne'yi ve Trakya'yı başarı ile temsil ettiğini ve bundan gurur duyduğunu belirterek "Kardeşimize Edirne Belediyesi olarak elimizden gelen her türlü desteği sağlamaya hazırız. Oğuz kardeşimizin afişlerini Edirne'ye donatacağız ayrıca anons sistemiyle halkımızı kendisine sms'lerle destek olmaya davet edeceğiz.

Kardeşimizin daha başarılı olması ve yarışmayı kazanması için Edirne'siyle,Keşan'ıyla, Uzunköprü'süyle, Enez'iyle,İpsala'sıyla Havsa'sıyla ,Süloğlu'suyla,Meriç'iyle,Lalapaşa'sıyla ve tüm Trakya tek yumruk olup ona gerekli desteği vermeliyiz. Ben kardeşimize bundan sonraki haftalarda başarılar diliyorum" dedi.

Oğuz Berkay Fidan'da amacının yarışmada gidebildiği yere kadar girmek olduğunu belirterek "Bu nedenle de bölgemiz belediye başkanlarını ziyaret ederek kendilerinden gerekli destekleri istiyoruz" dedi.

Oğuz Berkay, Ayhan Fidan'da, Diner'e verdiği destek sözlerinden dolayı teşekkür ederek, "Bu yarışmaya toplam 76 yarışmacı katılmıştı. Şu anda 16 yarışmacı kaldı. Bundan böyle yarışmanın tamamlanmasına 4 hafta kaldı.

Oğuz umarım verilen desteklerle elenmez ve bu yarışmayı 1.olarak tamamlar. Bu nedenle de Oğuz'a bölgeden verilecek destekler çok önemli" dedi.

Oğuz ve beraberindekiler daha sonra Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu'nu ziyaret etti.

Tanrıkulu'da Edirne Belediyesi olarak Oğuz Berkay Fidan'a her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti ve kendisine başarılar diledi.

HAVSA BELEDİYESİ

Oğuz ve beraberindeki,ler saat 13.00'te de Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin'i makamında ziyaret ettiler.

Oğuz Tekin, hem adaşı hem de hemşehrisi olan Oğuz Berkay Fidan'a her türlü desteği vermeye hazır olduğunu belirterek "Havsa Belediyesi olarak ilimizi ve Trakya'yı da gururla temsil eden kardeşimizin daha iyi yerler gelmesi için herkesin katkı vermesini istiyorum. Biz Havsa Belediyesi olarak kardeşimizin afişlerini Havsa'da ve ilçemize bağlı 22 köyde dağıtıp halkımızın sms'lerle Oğuz'a destek olmasını istyeceğiz. Gerekirse ilerleyen haftalarda Edirne, Keşan , Uzunköprü,Havsa,İpsala,Enez, Meriç,Süloğlu,Lalapaşa Belediye başkanları ile hep birlikte yarışmaya giderek Oğuz'a destek olabiliriz" şeklinde konuştu.

Oğuz Berkay ve Ayhan Fidan'da Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin'e verdiği sözler nedeniyle teşekkür ettiler.

UZUNKÖPRÜ BELEDİYESİ

Oğuz Berkay ve beraberindekiler saat 14.00'te Uzunköprü Belediyesi'ni ziyaret ettiler. Belediye Başkanı Enis İşbilen'in Uzunköprü dışında olması nedeniyle heyet Uzunköprü Belediye Başkan Yardımcısı Hüsamettin Çotra ile görüştüler.

Çotra, Oğuz'un bölgeyi başarı ile temsil etmesinden gurur duyduğunu belirterek "Kardeşimizin yarışmada başarılı olabilmesi için elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız.

Uzunköprü'de Oğuz'un afişlerini asıp ve anonslarla halkımızı kendisine sms göndermeye davet edeceğiz. Oğuz bizim gururumuz oldu. Umarım kardeşimiz ileride başarılı bir sanatçı olarak Türkiye'nin de gururu olur"şeklinde konuştu.

Oğuz Berkay ve Ayhan Fidan'da Çotra'ya, verdiği destek sözlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Uzunköprü Keşan Havsa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title