Haberler

Ogün Samast'ın Bayraklı Fotoğrafına Soruşturma

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı, Gazeteci Hrant Dink'in Katil Zanlısı Ogün Samast'ın Türk Bayrağı Fon Alınarak Görüntülerinin Çekilmesi ve Söz Konusu Görüntülerin Televizyonda Yayımlanmasıyla İlgili Soruşturma Başlattı.

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı, Gazeteci Hrant Dink'in katil zanlısı Ogün Samast'ın Türk bayrağı fon alınarak görüntülerinin çekilmesi ve söz konusu görüntülerin televizyonda yayımlanmasıyla ilgili soruşturma başlattı.

Hrant Dink'in katil zanlısı Ogün Samast'ın akşam saatlerinde bazı televizyon kanallarında yayımlanan ve Türk bayrağı önünde görüntülerinin çekilmesini konu alan haberler üzerine Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Başsavcı Ahmet Gökçınar, görüntülerin çekilmesi ve bunların basın organlarına ulaştırılması konusunda soruşturma başlatıldığını kaydederek, şunları söyledi:

"Olayın hemen ardından görevlilerimiz hem emniyet müdürlüğü hem de jandarma birimlerinde gerekli araştırmaya başlamıştır. Görüntülerin nerede ve ne şekilde çekildiği, bunların basın organlarına nasıl ulaştığını araştırıyoruz."

Bu arada, Hrant Dink'in katil zanlısı Ogün Samast'ın aynı fon kullanılarak fotoğrafının çekilmesi olayıyla ilgili müfettiş soruşturması ise sürüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title