Haberler

Öğretmenlerin İkinci Klibi de İzlenme Rekoru Kırıyor

ARDAHAN'da, Rekabet Kurumu Fen Lisesi Müdürlüğü'nün organizasyonu ile kentteki öğretmenler tarafından ikincisi hazırlanan 'Öğretmen İçin Çal Ardahan' klibi, ilki gibi internette izlenme rekorları kırıyor.

ARDAHAN'da, Rekabet Kurumu Fen Lisesi Müdürlüğü'nün organizasyonu ile kentteki öğretmenler tarafından ikincisi hazırlanan 'Öğretmen İçin Çal Ardahan' klibi, ilki gibi internette izlenme rekorları kırıyor.

Ardahan'da görev yapan çeşitli branştaki öğretmenler, 'Doğa İçin Çal' sloganıyla Türkiye'nin birçok yöresinden sanatçıların yer aldığı klipleri örnek alarak, 2014 yılında 'Benim Adım Öğretmen' adlı şarkıya klip çekti. Klip, sosyal medyada izlenme rekoru kırdı. Bu yıl da yapımcılığı ve söz yazarlığını Fen Lisesi Müdürü Mesut Yolcu'nun, müziğini ise Sezer Güzel'in yaptığı 'Öğretmen için Çal-2' klibi, büyük ilgi gördü. Yolcu, "Öğretmenler Günü nedeniyle ikinci klibimizi yaptık. Şarkının sözü de müziği de bize ait. Bu klibi şehit öğretmenlerimize ve ülkenin dört bir yanında görev yapan öğretmenlerimize armağan ediyoruz" dedi. Klip, Ardahan Kalesi, Çıldır Gölü, Çıldır Aktaş Sınır Kapısı, şehitlik, Tarihi Kongre Binası, Ardahan Üniversitesi, yaylalar ve tarihi mekanlarda çekildi. Şarkı ise müzik öğretmenleri Duygu Canbay Karadeniz, Meriç Uygun, İngilizce öğretmeni Onur Akdoğan, biyoloji öğretmeni Nurdan Gültekin, müzik öğretmeni Sezer Güzel, kimya öğretmeni Asya Tanrıverdi ve öğretmenevi çalışanı Caner Çakmak tarafından seslendirildi.

Klip, kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi gördü ve binlerce kişiye ulaştı. Rekabet Kurumu Fen Lisesi'nin müdürü Yolcu, "Şarkının sözü de müziği de öğretmen arkadaşlarımıza ait. Öğretmenlerimiz hem çaldı hem de söyledi. Çekilen klibi ülkenin dört bir yanında görev yapan öğretmenlerimize armağan ettik. Öğretmenlerimiz, ciddi bir çalışmalarının ürünü olarak güzel bir projeye imza attılar" diye konuştu. - Ardahan

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Ardahan Çıldır Çal Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi?
title