Haberler

Öğretmenlere Uzmanlık Sertifikası…

Balıkesir'in Burhaniye İlçesinde Uzmanlık Sınavını Kazanan 94 Öğretmenin Sertifikaları Törenle Verildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Ali Bayraktar, Sertifika Almaya Hak Kazanan Öğretmenleri Kutladı.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde uzmanlık sınavını kazanan 94 öğretmenin sertifikaları törenle verildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü vekili Ali Bayraktar, sertifika almaya hak kazanan öğretmenleri kutladı.

Ayşe Akpınar Anadolu Meslek ve Meslek Lisesi salonlarında yapılan törenle 94 uzman öğretmene sertifikaları verildi. Törene, İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Ali Bayraktar, şube müdürleri, okul müdürleri ve uzman öğretmenler katıldı. Yıl içinde yapılan uzman öğretmenlik sınavlarında başarı gösteren 94 öğretmene sertifikalarını veren İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Ali Bayraktar, uzman öğretmenleri kutladı. Eğitimde kaliteyi artırmak için çalıştıklarını belirten Bayraktar, "7 yıl ve daha fazlası hizmeti olan öğretmenlerin katıldığı uzman öğretmenlik sınavlarında 94 arkadaşımız başarı gösterdi. Kendilerini kutluyorum. Tüm arkadaşlarımızla birlikte ilçede eğitim kalitesini yükseltmek için birlik ve beraberlik içinde çalışıyoruz." dedi.

(SŞ-AT-MŞ)

06.01.2007 16:36 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title