Haberler

Öğretmenler Yemekte Buluştu

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle öğretmenler yemekte bir araya geldi.

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle öğretmenler yemekte bir araya geldi.

Belediye Düğün Salonunda düzenlenen geceye, Hisarcık Kaymakamı Mehmet Sayın, Garnizon Komutanı Ahmet Özenç, Belediye Başkan Vekili İsmail Altınok, İlçe Emniyet Amiri Mustafa Güler,

İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, Okul Müdürleri, veliler, öğretmenler ve milli eğitim çalışanları eş ve çocuklarıyla birlikte katıldı.

Gecede bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, " 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlemiş olduğumuz programımıza teşriflerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor ve hoş geldiniz diyorum. Sizlerin eğlenmesi adına düzenlenen bu gecede günün anlam ve önemiyle ilgili çok fazla konuşup sizi sıkmak, sizin değerli vakitlerinizi almak istemiyorum. Biliyoruz ki yarınlarımızın teminatı çocuklarımızı yetiştiren ve onların geleceğine yön veren öğretmenlerimizle ilgili ne söylesek azdır. Bu bakımdan onlara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak en azından bir gece yaşatmak ve onların yanında olduğumuzu hatırlatmak için böyle bir program düzenledik."dedi.

Daha sonra Atatürk İlkokulu Müzik öğretmeni Oğuzhan Kavukçu, bağlamasıyla öğretmenlere türkü ziyafeti verdi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Sayın İlhan Cebeci Hisarcık Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title