Haberler

Öğretmene Ses Veren Hayırseverler Sayesinde Minik Öğrenciler Bu Kış Üşümeyecek

Öğretmene ses veren hayırseverler sayesinde minik öğrenciler bu kış üşümeyecekIĞDIR - Beden Eğitimi Öğretmeni Şilan Balbaros, İlköğretim Okulu öğrencilerine, sosyal sorumluluk projesiyle umut oldu.

Öğretmene ses veren hayırseverler sayesinde minik öğrenciler bu kış üşümeyecek

IĞDIR - Beden Eğitimi Öğretmeni Şilan Balbaros, İlköğretim Okulu öğrencilerine, sosyal sorumluluk projesiyle umut oldu.

Iğdır merkez Özgür Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulunda Beden Eğitimi Öğretmeni Şilan Balbaros, öğrencilerinin ihtiyaçlarını sosyal medyadan duyurduğu yardım çağrısı ile tamamladı.

Beden Eğitimi Öğretmeni Şilan Balbaros, altı yıldır görev yaptığı okula ilk geldiği dönem öğrencilerinin maddi ve manevi açıdan çok kötü durumda olduklarını ve bu duruma çok üzüldüğünü belirtti. Balbaros, "Yaklaşık altı yıldır bu okulda görev yapmaktayım. İlk geldiğim dönem öğrencilerimin maddi ve manevi açıdan çok kötü durumda olduklarını gördükçe çok etkileniyor ve üzülüyordum. Giyecek kıyafetleri, bot ve montları yoktu. Ne yapabilirim diye çok düşündüm. Bir gün internette gezinirken bir Sosyal Sorumluluk Projesine denk geldim. Proje sahiplerine ulaşarak okulda bulunan ihtiyaç sahibi çocuklara yardımda bulunabileceklerini sordum. Sağ olsun onlarda olumlu bir dönüş yaptılar. Hemen işe koyularak Okulda bulunan öğrencilerin ihtiyaçlarının yer aldığı bir liste yaptım ve gönderdim. Sağ olsun Proje sahipleri de yardımcı olup ihtiyaçlar doğrultusunda kışlık bot, mont ve eşofman takımı gönderdiler. Bu şekilde her yıl öğrencilerime düzenle olarak bu yardımda bulunuyorum" dedi.

"Onları mutlu görünce ben de çok mutlu oluyorum"

Gelen malzemeleri dağıtırken öğrencilerin mutluluğunu gören ve çok mutlu olduğunu dile getiren Balbaros, "eksikleri gördükçe sağ olsun yardım severler bana destek oluyor. Bende onların aracılığıyla bu küçük çocukları mutlu ediyorum. Onlar mutlu oldukça ben daha çok mutlu oluyorum. Yardım severler aracılığıyla beşincisini yaptığım proje her yıl bu şekilde devam ediyor" şeklinde konuştu.

"İçim parçalanıyordu"

Okula gelen çocukların ellerini görünce çok üzüldüğünü söyleyen Balbaros, "öğrencilerim okula gelince elleri çok kötü durumdaydı ve baktıkça içim parçalanıyordu. Belli ki zor şartlarda okula geliyorlardı. Çocukların ellerini öyle görünce krem istedim ve 750 adet kremde gönderdiler. Gelen kremleri okulda dağıtımını yaptık. Böylelikle yardım severler sayesinde maddi ve manevi her açıdan destek olmaya çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mareşal Fevzi Çakmak Iğdır İçim Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title