Haberler

Öğretmene Dayak Suçlaması

Konya'da İlköğretim 8'inci Sınıf Öğrencisi 13 Yaşındaki S.n.s., İngilizce Öğretmeninden, Dersi Aksattığı Gerekçiyle Dayak Yediğini Öne Sürdü. S.n.s'nin Ailesi İngilizce Öğretmeni A.ç. ve Okul Yönetimi Hakkında, Cumhuriyet Savcılığı'na Suç Duyurusunda Bulundu. S.n.s.'nin Yapılan Muayenesinde, Sırtında Tekme İzlerine Rastlandığı Öğrenildi.

Konya'da ilköğretim 8'inci sınıf öğrencisi 13 yaşındaki S.N.S., İngilizce öğretmeninden, dersi aksattığı gerekçiyle dayak yediğini öne sürdü. S.N.S'nin ailesi İngilizce öğretmeni A.Ç. ve okul yönetimi hakkında, Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. S.N.S.'nin yapılan muayenesinde, sırtında tekme izlerine rastlandığı öğrenildi.

Osman Gazi İlköğretim Okulu 8'inci sınıf öğrencisi S.N.S.'nin ailesi çocuklarının, dün İngilizce öğretmeninden dayak yediği iddiasıyla, Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. İngilizce öğretmeni A.Ç.'nin kendisini tekme tokat dövdüğünü iddia eden S.N.S.'nin vücudunun çeşitli yerlerinde morluklar ve kızarıklıklar oluştu. S.N.S.'nin polis memuru babası S.S., durumu öğrenince Konya Numune Hastanesi'nden sağlık raporu alarak, öğretmen hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. S.N.S., ''Derste bir arkadaşımız konuştu. Bunun üzerine İngilizce öğretmenimiz bize, 'Kırılmayacak cetvel getirin' dedi. Biz de kendisine bir cetvel getirdik. O sırada bize dersi kaynattığımız için kızan öğretmenimiz, çıkışta hepimizi müdür yardımcısının odasına götüreceğini söyledi. Okul çıkışında diğer arkadaşlarım okuldan ayrılmıştı. Ben de gitmek için hazırlandığım sırada, öğretmenimiz beni gördü. Ardından beni tekme tokat döverek müdür yardımcısı Hasan Bayram'ın odasına götürdü'' dedi.

S.N.S, müdür yardımcısı Hasan Bayram'ın kendisine ailesinin yarın okula gelmesi gerektiğini, gelmediği takdirde her gün yok yazılacağını söylediğini iddia etti. S.N.S., babasının polis olduğunu ve okula gelemeyeceğini söylediğini ve üniversite öğrencisi olan ablası ile birlikte okula gittiklerini belirterek, ''Ablam okula giderek benim durumumu öğrenmek istedi. Müdür yardımcısı Hasan Bayram ablama, 'Onu sen mi doğurdun. Sen nerden bileceksin onun okulda ne yaptığını' diyerek tepki gösterdi'' diye konuştu. Konya Numune Hastanesi'nden, vücudunda darp izlerinin bulunduğuna dair rapor alan S.N.S.'nin ailesi, İngilizce öğretmeni A.Ç. hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. S.N.S.'nin ablası M.S. ise, okuldan kovulduğunu ve kendisine hakaret edildiğini öne sürerek, okul yönetimi ve İngilizce öğretmeni hakkında ayrı bir suç duyurusunda bulundu. S.N.S., bugün okula gitmedi.

Okul Müdürü İsa Erdemir, suçlamaları araştıracağını belirterek, ''Konuyu ben de araştırıyorum. Ancak, adı geçen öğretmen ve müdür yardımcımızın böyle bir şey yapmış olabileceğini düşünmüyorum. Kendinleriyle de görüşeceğim'' dedi.

Özgür SARI/KONYA, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title