Haberler

Öğretmen Okullarının 164. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlandı

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde Öğretmen Okullarının kuruluşunun 164. yılı, Vezirköprü Anadolu Öğretmen Lisesi'nin hazırladığı programla kutlandı.

Programa İl Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Yangöz, Vezirköprü Belediye Başkanı İ.Sadık Edis, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Özdemir, İlkadım Aziz Atik Anadolu Öğretmen Lisesi, Bafra Kızılırmak Anadolu Öğretmen Lisesi, Ladik Akpınar Anadolu Öğretmen Lisesi öğretmen ve öğrencileri ile çok sayıda konuk katıldı.

Atatürk İş Merkezi'nde saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, protokol konuşmalarıyla devam etti. Salondaki konuklara hitap eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Özdemir, öğretmenliğin insanoğlunun varoluşuyla başlayan bir meslek olduğunu ifade ederek, "Dünyanın her yerinde, eğitim olgusunun vazgeçilmez unsuru olan öğretmenlerimiz için büyük anlam taşıyan bir yıl dönümünü daha kutlamanın sevinç ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Öğretmenlik mesleği, azim, sabır, gönüllük ve hoşgörü gerektiren bir meslektir" dedi.

Sinevizyon gösterileriyle devam eden programda geçmişten günümüze Öğretmen Okullarının tanıtımı yapıldı. Öğretmen Okullarının kuruluşunun 164. yılı dolayısıyla yapılan yarışmada şiir ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından program sona erdi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Özdemir Vezirköprü İlkadım Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title