Haberler

Lisede Skandal Olay! Hamile Bıraktığı Öğrencisiyle Birlikte Yaşamaya Başladı

Güncelleme:

İskoçya'da bir erkek öğretmen ile kız öğrencinin yaşadığı uygunsuz ilişki büyük yankı uyandırdı. Birlikte yaşamaya başlayan çift bebek bekliyor.

İskoçya, North Ayrshire'daki Largs Akademisi'nde öğretmenlik yapan Gavin Dunsmuir isimli adamın, öğrencisi 17 yaşındayken onunla ilişki yaşadığı ve kız öğrencinin bu ilişkiden hamile kaldığı öğrenildi. İddialar bir gözlemci tarafından araştırılırken olay ülkede büyük tepkiye yol açtı.

"BABAMIN YENİ BİR ARKADAŞI OLDUĞUNU BİLİYOR MUSUN?"

Öğretmenin eski eşi Shona Dunsmuir, zamanında bir şeylerden şüphelendiğini söylerken kızlarının, "Anne, babamın yeni bir kız arkadaşı olduğunu biliyor musun?" dediğini açıkladı. Eski eş, 20 yaşındaki kızın şu anda hamile olduğunu ve ikilinin birlikte yaşadığını söyledi.

İskoçya Genel Öğretmen Konseyi, 46 yaşındaki öğretmenin mesleğine devam edip edemeyeceğine karar verecek.

17 YAŞINDAYKEN BAŞLADI

İddialar, uygunsuz ilişkinin Mart 2015 ve Ağustos 2015 arasında okulda sürdüğünü söylüyor. O zamanlar 17 yaşında olan öğrencinin öğretmeni ile ilişkisinin başladığı ve daha sonra birlikte yaşamaya başladıkları ve kızın geçtiğimiz sene hamile kaldığı ifade ediliyor.

ARKADAŞI DA DOĞRULADI

Öğretmenin 2002'den beri çalıştığı okulda en iyi arkadaşı olan Alan Leishman isimli öğretmen, "Gavin'in bir öğrencisi ile ilişkisi olduğunu hissetmiştim. Onları Gavin'in evinden gördüm ama nedenini sormadım. O kızın Gavin'in kızı ile arası iyiydi, onu kızına bebek bakıcısı olarak tuttuğunu düşündüm, o da bunu ima etmişti" açıklamasından bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Cinsellik Komik - İlginç Dünya Haberler

500

Yorumlar (30)

Akademisyen:

Kiz 20 yasinda, bilinmeyen bir kanun mu var hoca ile ogrencisi evlenemez diye ! Kardes mi bunlar ; baba kiz mi ya da anlamadim yani. Birbirlerini sevemezler mi yasak mi ?!

19
20
yanıtYanıtla
Ömür Buga:

Neden öğretmenle ilgili haberler servis ediliyor. Bu çok yanlış. Amerika ve diğer ülkelerdeki eğitimcilerin yanlışlıklarının bu kadar ülkemizde yer alması bir eğitimci olarak beni çok rahatsız ediyor. Bizler öğrencilerimize iyi bir figür olmak için çalışıyoruz.

35
2
yanıtYanıtla
elif:

serefsiz yoksunu

16
12
yanıtYanıtla
Hamburglu AYHAN:

Sİ-ZE-NE!!!. . . . ister beraber yşarlar, ister evlenirler, ister hamile kalır ister kalmaz. . . . milletin yaşayış tarzından, sevgisinden, sevilmesinden size ne ?. . . . .

16
11
yanıtYanıtla
HAMBURGLU AYHAN:

Onun tercihi, onun hayatı. Eğer ikisi de herçekten seviyorsa, sevdiğine inanırsan izin verirdim, serbest bırakırdım

yanıt1
yanıt5
YAVUZ:

alın almış satan satmış size ne

20
1
yanıtYanıtla
ALİ:

AŞŞAĞILIK AVRUPA.

6
14
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

öğretmen öğrenci ilişkiside bugünlerde çok oluyor . . Allah ıslah etsin bunları . .

16
4
yanıtYanıtla
HOYRAT:

almışsa iş bitmiştir almışta zaten

15
2
yanıtYanıtla
joker:

Öğretmen bir şeyler öğretebilmişmi acaba yoksa yine klasik doggy mi

7
10
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title