Haberler

Öğretmen Koca "Bana Ev İşleri Yaptırıyor" Dediği Eşine Boşanma Davası Açtı

Güncelleme:

İstanbul'da evli öğretmen çiftin boşanma sebebi şaşırttı. Karısı tarafından darp edildiğini, hakarete uğradığını söyleyen koca, "Eşim bana ev işleri yaptırıyor" diye boşanma davası açtı.

İstanbul'da 1 yıllık evli öğretmen çiftin boşanma davası şaşırttı. Bu kez koca, karısını hakaret, darp ve beddua etmekle suçladı. Davacı koca, "Eşim bana ev işleri yaptırıyor" dedi.

EVLİ ÖĞRETMEN ÇİFTİN BOŞANMA NEDENİ ŞAŞIRTTI

İstanbul'da aynı okulda görev yapan öğretmen çift T.Ş. ile C.Ş. ev işlerinden doğan anlaşmazlık nedeniyle boşanıyor. Koca C.Ş., eşini hakaret, darp ve beddua etmekle suçladı.

EVDEKİ İŞ BÖLÜMÜ NEDENİYLE ÖĞRETMEN ÇİFT BOŞANMA KARARI ALDI

İstanbul Aile Mahkemesi'ne açılan davaya göre; çift geçen yıl evlendi. Çocukları yoktu. Ancak evliliklerinin ilk gününden itibaren evdeki iş bölümüyle ilgili olarak şiddetli geçimsizlik yaşadılar.

KARISINDAN SÜREKLİ HAKARET DUYUYORDU

İddialara göre; T.Ş. eşine sürekli "Hayret elinden bir şey gelebiliyormuş. Beceriksiz, geri zekâlı" gibi sözlerle hakaret etti. Sigarayı bırakmak için elektronik sigara alan C.Ş.'ye tepki göstererek "Onu bu evde içirtmem sana ben. İçemezsin. İnşallah suratında patlar da bana muhtaç olursun" diye bedduada bulundu.

KADIN KOCASINI BOĞMAYA KALKTI

C.Ş. de aralarındaki tartışmalar yoğunlaşınca "Yetti artık boşanma davası açıyorum" dedi. Bunun üzerine T.Ş. elindekileri C.Ş.'nin suratına fırlattı. Ardından da C.Ş.'nin boğazına yapışıp tırmaladı ve boğazını sıktı. C.Ş. eşine tepki vermedi ancak T.Ş. eve anne ve babasını çağırdı.

"BUNDAN ÇOCUK MU?, ALLAH KORUSUN"

Davalı T.Ş.'nin davranışlarının kocasını manevi olarak yıktığını anlatan C.Ş.'nin avukatı, "Davalı tarafından C.Ş. defalarca evden kovulmaya çalışılmıştır. Son tartışma ailelerin de bir araya geldiği bir ortamda C.Ş.'ye elini uzatarak 'Bundan çocuk mu? Allah korusun' diye bağırmış, ortalık bir kez daha buz kesmiştir. Bu olaydan sonra C.Ş. eşinden kopmuştur" dedi.

(Kaynak: Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (25)

yy:

tamam ev işlerinde yarımda edilir ama bazı kadınlar var ki evi unutup sadece kendiyle ilgileniyor ev evlikten çıkmış umrunda değil sebebini sorsan işte çok çalışıyor zaten aldığı maaşın yarısı giyimine gezmesine yoluna gidiyor elde kalan bir avuç para

132
0
yanıtYanıtla
conqueror:

Allah herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın

117
0
yanıtYanıtla
D.paşalı:

Eğer doğru ise, kadın bu psikoloji ile bu kafa ile birde öğretmenlik yapıyor hee, aman aman dağlara taşlara.

85
0
yanıtYanıtla
kadin-erkek-haklari:

eger ALLAH dan baskasina secde caiz olsaydi hanimlarin kocalarina secde etmesini isterdim diyen peygamber efedcndimiz koca hakkina deginiyor hanimlarin dikkatine , tabiki islama uygun olan sartlar dahilinde, icki ic derse veya islamdan cik derse uyulmaz

yanıt0
yanıt0
Z:

bende çalışıyorum tam gün işteyim evde bütün işleri kocam yapar minnettarım ona. bebeğim yokkende pasta börek yapardı şimdi mutfağa yemek yemek için giriyorum ama etler çiğ oluyor. kavga her evde olur. boşanıcaksan çocuk yapma boşamıyacaksan yap. seni nasıl boğuyor çarp ağzının ortasına birdaha yapıyor mu arasıra kadınların canıda kavga dövüş ister.

2
51
yanıtYanıtla
z:

kavga döğüş ister bazende yedekten erkek dost ister

yanıt4
yanıt1
aa:

evli adamında kadınında dostu olamaz efendim ona kalırsa çalışan kadın isteyen adamda çok. . kadın çalışmıyorsa ev işinide tek başına yapmak zorunda ben çalışmadan önce evimi gün aşırı temizlerdim. ancak sabah 8 akşam 5 işte akşam eve gelince aman kocamın gönlü olsun sıkıntısını çekemem. anca beraber. yok öyle hanzoluk.

yanıt0
yanıt0
ASLI:

İŞDE BU BİZ BAYANLAR İSTERSEK HERŞEYİ BAŞARA BİLİRİZ. BİRAZ KENDİMİZE GÜVENSEK HERŞEYİ YAPA BİLİRİZ. ERKEKLERİ BİLE DÖVE BİLİRİZ. BİRBİRİMİZE DESTEK OLALIM ŞİDETTE UĞRAYAN BİR KADIM GÖRÜRSEK GEREKİRSE 4-5 KİŞİ BİRLEŞİP TEKME TOKAT DALALIM. KADININ GÜCÜNÜ ERKEKLERE GÖSTERMENİN ZAMANI ÇOKTAN GEÇT BİLE KEMDİNİZE İNANİN YAPABİLİRİZ.

5
13
yanıtYanıtla
35 yaş sendromu...:

bazı vakkalarda 30 küsürlerden sonra , kadın kişisi koca bulamayacağını anladığında agresif, depresif, mutsuz, huzursuz ve kontrol edilemez bir hal alır. . . çıkış yolunu evde 15-25 tane kedi besleyerek yada feminist olarak arar. dıt dıııt dıttt bekleme yapma ticari devam et. . . .

yanıt0
yanıt1
ZEHRA:

ŞİDDET UYGULAYAN ERKEKTEN NE FARKIMIZ KALIR Kİ O ZAMAN ???

yanıt4
yanıt0
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title