Haberler

Öğretmen ile Öğrenci Arasındaki Lezbiyen İlişkiyi, Telefondaki Cinsel İçerikli Mesajlar Ele Verdi

Güncelleme:

ABD'de öğretmenlik yapan 27 yaşındaki Allison Chilton'ın, 12 yaşındaki kız öğrencisi ile ilişki yaşadığı ortaya çıktı. Baba, kızının cep telefonunda gördüğü mesajları polise bildirince öğretmen tutuklandı.

ABD'nin Güney Carolina eyaletinde 27 yaşındaki kadın öğretmen Allison Chilton, 12 yaşındaki kız öğrencisi ile ilişkisi ortaya çıkınca tutuklandı. Öğretmen ve öğrecinin ilişkisi, babanın kızının telefonunda öğretmeni ile cinsel içerikli mesajlarını görünce ortaya çıktı.

BABA MESAJLARI GÖRÜNCE DELİYE DÖNDÜ

Öfkeli baba, kızının telefonundaki mesajları görünce olayı yetkilere bildirdi.

TUTUKLANDI

Öğretmen, önce çalıştığı Oakbrook Orta Okulundaki görevinden geçici olarak uzaklaştırıldı, daha sonra ise kovuldu. Cuma günü çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan kadın için 30 bin dolar kefalet bedeli tayin edildi.

Allison Chilton Ladson'daki Oakbrook Orta Okulunda özel eğitim öğretmeni ve basketbol antrenörü olarak görev yapıyordu.

ÖĞRETMENİN EVİNDE İLİŞKİYE GİRDİLER

Öğrencisi ile beş aydır süren bir ilişki olduğu ortaya çıkan öğretmenin, öğrencisini evine götürüp ilişkiye girdiği, kimi zaman ise sınıfta kimse yokken öğrencisi ile öpüştüğü ortaya çıktı. Boş sınıfları kullanarak öğrencisini tacizini okulda da sürdüren ve 2013 yılından beri öğretmenlik yapan kadının hapis cezası alması beklenirken, bunun yanı sıra öğretmenlik diplomasının da büyük ihtimalle iptal edileceği açıklandı.


Kaynak: Haberler.com / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Carolina Cinsellik Komik - İlginç Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (59)

Aşkın kızı:

Öğretmen güzel bir bayan. Yaşı olgun başka bir bayanda çok kolay bula bilirdi. Çocukla yapması yanlış.

16
44
yanıtYanıtla
Terk-i Diyar:

ve beyin terk-i diyar eyler.

yanıt21
yanıt4
Tuğrul:

Tatlım sendemi lezbiyensin.yorumundan bunu çıkarttım.

yanıt12
yanıt4
Ruzgarin Oglu:

Baktığında sende insansin; lakin insani insan eden kafasinda taşıdığı beyindir guzel dusunce iradedir. Allah aşkına kuzum olayi tasvip edip kizin yasindan dolayi tepki vermek, hangi irade sisteminin dayatmasidir. Sapikligin adi sapkinligin adi ne zamandan beri ogretmen guzeldi kendine gore bir bayan bulsaydi iyi olurdu oldu. Aklina mukayet ol

yanıt38
yanıt6
Aşkın kızı:

Belki bazı yobazlar kabul etmekte zorlanıyor ama biz lezbiyenlerde insanız.

yanıt10
yanıt64
Ruzgarin Oglu:

O zaman empati yap. Kendi kiz çocuğunun böyle sapik düşünce ile yada fantezi dunyasinda yasayip sapikca hareket etmesini sen ne kadar kabul edebilirsin; bu düşünce yapisini insanlığın hangi kismindan bakabilirsin. Yada bu düşünce yapisina yobaz dersin. Aslinda yobazlik senin gibi at gözlügu takmis insan musvettesinden meydana geldi. Kuzum tavsiyem tedavi ol. Inan bana yaşadığın cevre senin gibi insan musvettesinin yaşadığı dunya değil. Bugun kabul ettigini yarin inkar edecek duruma gelir. Geçmiş elden gider geri getirmek için KEŞKELER KURTARAMAZ SENI

yanıt18
yanıt5
fasdfgg:

kız kıza zaten bişe olduğu yok giren çıkan bişe yok yani

19
39
yanıtYanıtla
reyey:

lezbiyenlik kişinin tercihidir ancak bir öğretmenin öğrencisini istismar etmesi kabul edilemez ağır cezalandırılmalıdır

38
16
yanıtYanıtla
Altun:

Lezbiyenlik tercih degil. Sapkinliktir. Ahlaksızlıkta her türlüsü ahlaksizliktir. Kizi erkeği yoktur. Dinden uzaklaşmanın sonu maalesef ki budur. İnsanın midesi bulanıyor böyle insanlari gorunce... Oyle kutsal bir meslegi yapıyor bide. Evlatlarimizi emanet etmek zorunda kaldığımız insanların içler acısı durumu. Dünyanın neresinde olursa olsun farketmez...

38
12
yanıtYanıtla
çoçuklar istismarına hayır!:

adına lezbiyenlik yada gay mı dersiniz bilmem ama cinsel bir kelimenin içinde çoçuk kelimesi çokk ama çokk çirkin, burada bazı kendini bilmez yorum yapanlara lanet olsn.

40
1
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title