Haberler

Matematik Öğretmeni, Gusül Abdestini Anlatırken 6 Kız Öğrenciye Cinsel İstismarda Bulundu

Güncelleme:

Kütahya'da, gusül abdestini anlatırken 6 kız öğrenciye cinsel istismarda bulunan 43 yaşındaki matematik öğretmeni tutuklandı.

Kütahya'nın Emet ilçesinde Matematik öğretmeni Ü.A. (43), 6 kız öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı. Emniyetteki ifadesinde suçlamaları reddeden Ü.A., işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, Tavşanlı Cezaevi'ne gönderildi.

GUSÜL ABDESTİNİ ANLATIRKEN İSTİSMARDA BULUNDU

Emet ilçesindeki bir ortaokulda, 6 kız öğrenci, okul yönetimine ve ailelerine ücretli Matematik öğretmeni Ü.A.'nın kendilerine sınıfta gusül abdestinin alınmasını anlatırken cinsel istismarda bulunduğunu söyledi.

Matematik Öğretmeni, Gusül Abdestini Anlatırken 6 Kız Öğrenciye Cinsel İstismarda Bulundu

GÖZALTINA ALINDI

İddiaların ardından ailelerin şikayeti üzerine Ü.A. polis tarafından gözaltına alındı.

TUTUKLANDI

Emniyetteki ifadesinde suçlamaları reddeden Ü.A., işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, Tavşanlı Cezaevi'ne gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emet 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (130)

ZIRTO:

Tek çare kendine hayrı olmayan insanlığı kan ve terör içinde bırakan arabın peşini bırakmak yoksa mümkün değil huzuru ve mutluluğu bulman

10
26
yanıtYanıtla
Zırtosun gerçekten:

Allah hiçbir zaman seni cennetine layık görmesin

yanıt5
yanıt6
ZIRTO:

Allah senide cehennem odunu olarak cehennemine soksun arabın işlediği terörden kan gölünde bogulursun inşallah

yanıt6
yanıt5
3 kutsalın bir dini var:

Seni ne kilise kabul eder, nede havra. Her ne kadar ölün camiden kaldırılsada sen müslüman değilsin. Allah’ın meleklerin, inkar ettiğin peygamberlerin ve bütün inananların laneti üzerine olsun

yanıt3
yanıt2
HUZUR İSLAMDA:

ZIRTO. . . DOBRO. . BAK HELE. . NE ZAMAN Kİ AZRAİL BAŞ UCUNA GELDİĞİNDE. SENİ MÜKEMMEL YARATAN YÜCE MEVLAM SENİN EN DEĞERLİ UZVUN OLAN GÖZLERİN HAVAYA ASILI KALINCA ANLARSIN SONRA CANIN ÇIKTIĞINDA DİREK SORGUSUZ SUALSIZ CEHENNEM ZEBANİLERİNİN KUCAĞINA DÜŞECEKSİN. ACILAR İÇİNDE KIVRANDIĞINDA FİFAN ETMEYE BİLE FIRSATIN OLMAYACAK. SONRA DİRİLDİĞİNDE DÜNYAYA YA OT YADA YAPRAK VEYA ÇİMEN OLARAK DÖNECEKSİN. ACIKLI DURUM BU YANİ MALESEF. BENDEN DEMESİ

yanıt1
yanıt1
doru diyosun:

Evet huzur islamdadır. Suriye halkının, çoğunluğu ateist olan Japon ve Finlandiyalılardan 3 kat daha mutlu-huzurlu olduğu tahmin edilmektedir.

yanıt0
yanıt0
dertli:

TEK ÇARE EĞİTİM SİSTEMİNE 1. SINIFDAN İTİBAREN ALLAH VE RASÜLÜNÜN BİZE SUNDUĞU EĞİTİM SİSTEMİ BAKIN O ZAMAN YENİ NESİLLER NASILDA TERTEMİZ OLUYOR

20
10
yanıtYanıtla
ben böyle bilirim:

İslam aleminin durumu içler acısı. Avrupalı, aydınlama döneminde kilisenin sınırlarını çizince şaha kalktı. Din ve ibadet Allah-kul arasında olmalı. Dünyevi işlere din karıştıranlar iflah olamıyor maalesef.

yanıt1
yanıt0
Türkiye:

Koyunlar idam dedi çoban gelecek dedi ama koyunlara yine yalan söylendi

17
12
yanıtYanıtla
Hulk:

Yalancı çobana yakışır koyun neyapsan meee diyor zaten

yanıt5
yanıt2
Tüm 130 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title