Haberler

Öğretim Görevlisi Mustafa Altın, Mersin Üniversitesi'ne Atandı

Güncelleme:

Bingöl Üniversitesi'nde renkli kişiliği ve başarısı ile tanınan Bingöl Üniversitesi Öğretim Görevlisi Mustafa Altın, Mersin Üniversitesi'ne atandı.

Malatya İnönü Üniversitesi'nde lisans eğitimini tamamlayan Altın, aynı üniversitede Eğitim Bilimleri Fakültesi'nden yüksek lisans yaptı. Daha sonra Elazığ Fırat Üniversitesi'nde de geometri üzerine yüksek lisans eğitimini tamamlayan Altın'ın, şimdi ise Malatya İnönü Üniversitesi'nde geometri üzerine doktora yaptığı öğrenildi.

Yaklaşık 6 yıl Bingöl Üniversitesi'nde görev yapan Altın, Ticari Matematik, Protokol Yönetimi, Matematik, Araştırma Yöntemleri, Sunu Teknikleri, İstatistik, Yönlendirilmiş Çalışma ve Teknoloji Kullanımı gibi birçok dersin eğitimini verdi.

Altın, Aynı zamanda Akademisyen açığı ile gündemden düşmeyen Bingöl Üniversitesi'nin akademik personel açığını da kapatıyordu.

Renkli kişiliği ve kaliteli eğitimi ile bilenen Mustafa Altın, Mersin Üniversitesi'nde Öğretim Görevlisi olarak devam edecek. Altın'ın bir ay içinde göreve başlayacağı tahmin ediliyor.

Haber: Rıdvan ORTAKAYA

Kaynak: Temsilci / Güncel

Bingöl Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title