Haberler

Öğrencilere, Öğrenim Kredisi İçin Ek Süre

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu, Kredi ve Burs Müracaatlarımı Belirtilern Dönemlerde Yapamayan Öğrencilere Ek Süre Tanıdı.

-Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu, kredi ve burs müracaatlarımı belirtilern dönemlerde yapamayan öğrencilere ek süre tanıdı.

ANKARA (ANKA) - Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu, kredi ve burs müracaatlarımı belirtilern dönemlerde yapamayan öğrencilere ek süre tanıdı.

İl defa bir yüksek öğrenim programına kayıt yaptıranlar iele ara sınıf öğrencilerinden burs, öğrenim ve katkı kredisi müracaatında bulunamayanlar 24 Eylül-5 Ekim tarihleri arasında kurumun www.kyk.gov.tr. adlı internet adresinden başvuruda bulunabilecekler.

Ayrıca, yüksek lisans, doktora, ön kayıt ve özel yetenek sınavı ile yükseköğretim programlarına girecek öğrencilerin ve dikey geçiş sınavı ile bir yükseköğretim programına yerleşen öğrencilerin yurt, burs, öğrenim ve katkı kredisi başvuruları da aynı tarihlerde kurumun internet sayfasından yapılabilecek. (ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title