Haberler

Öğrencilere 'Namaza Gitmedikleri İçin' Dayak İddiasına Yanıt

BARTIN'ın Ulus ilçesine bağlı Kumluca beldesinde imam hatip ortaokulunda öğle namazına gitmedikleri gerekçesiyle 15 öğrencinin dövüldüğü iddiaları, okul müdürü Ramazan Ünal tarafından yalanlandı.

BARTIN'ın Ulus ilçesine bağlı Kumluca beldesinde imam hatip ortaokulunda öğle namazına gitmedikleri gerekçesiyle 15 öğrencinin dövüldüğü iddiaları, okul müdürü Ramazan Ünal tarafından yalanlandı. Ünal, "Bizimkisi sadece tavsiye niteliğinde olmuştur. Birileri bu durumu kaşıdı. Öyle abartıldığı gibi bir durum yok" dedi.

Bartın Eğitim-Sen Şube Başkanı Sedat Bora yaptığı yazılı açıklamada, Bartın Kumluca İmam Hatip Ortaokulu'nda öğrencilerin öğle namazına gitmedikleri gerekçesiyle okul müdürü tarafından dövüldüğünü iddia etti. Sedat Bora, "Bartın Kumluca İmam Hatip Ortaokulu'nda geçen hafta içinde öğlen namazına gitmedikleri gerekçesi ile 15 orta öğretim öğrencisi okul müdürü tarafından okulda sıra dayağına çekilerek, darp edildi. Bu olay üzerine öğrenci velilerinden bazıları okula gelerek, okul müdürünün çocuklarına şiddet uygulanmasına tepki göstermiştir. Bazı öğrenci velileri Kumluca'da sağlık kuruluşuna başvurarak fiziksel şiddete uğradığına dair darp raporu almıştır. Okul müdürü hakkında karakola şikayette bulunmuşlardır. Okul yönetimi ve Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri velilerle konuşarak şikayet dilekçelerini geri almaları konusunda baskı yapmışlar ve imam hatip okullarının 'Dayakçı Okullar' diye kamuoyuna sunulmaması için olayın üzerini kapatma çalışmalarına başlamışlardır" iddialarında bulundu.

'İDDİA EDİLDİĞİ GİBİ DAYAK YOK'

Okul Müdürü Ramazan Ünal ise dayak iddialarıyla ilgili olarak, "Bizimki tavsiye niteliğindedir. İddia edildiği gibi dayak yoktur. Sadece tavsiyedir. Sizler de takdir edersiniz ki, Türkiye'deki imam hatip ortaokullarında namaz eğitimi verilmektedir. Bizimkisi de sadece tavsiye niteliğinde olmuştur. Birileri bu durumu kaşıdı. ve basına yansıdı. Öyle abartıldığı gibi bir durum yok. Velilerle herhangi bir sorunumuz yoktur. Konu tatlıya bağlandı" dedi. - Bartın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Ünal Kumluca Bartın Ulus Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title