Haberler

Öğrencilere Kariyer Planlaması Tüyoları

Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nde üniversite öğrencilerine kariyer planlaması ile ilgili tüyoların verildiği etkinlik düzenlendi.

Bir kariyer sitesinin Etkinlik Lideri Bahtiyar Gençero'nun katıldığı etkinlik, HKÜ Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Etkinliğinin açılış konuşmasını yapan HKÜ Eğitim Fakültesi Araştırma Görevlisi Mehmet Göktaş, "Kariyer.net'ten kariyer tüyoları isimli etkinliğimizde, kariyer merkezi olarak teorik gelişimin yanı sıra pratik gelişimin önemine vurgu yapan üniversitemizde öğrencilerimizin gerek mezuniyet öncesi, gerek ise mezun olduktan sonraki süreçte kariyer gelişim ihtiyaçlarını gidermek ve geleceğe çok yönlü hazırlanmalarını sağlamayı hedefliyoruz. Ayrıca öğrencilerimizin iş ve çalışma hayatını tanımalarını sağlamalarına katkıda bulunmak ve kariyer yolculuklarında onlara ışık tutacak bilgi ve becerilerle buluşmalarına yardım etmek misyonuyla faaliyetlerimize devam etmekteyiz. Bu amaçla bu gün işe alım süreci, etkili öz geçmiş oluşturma, iş hayatında karşımıza çıkan mülakatlara hazırlık süreçleri gibi merak ettiğiniz konularda sizlere deneyim ve tecrübelerini aktarmak üzere aramızda bulunan Kariyer Net Etkinlik Lideri Bahtiyar Gençero'ya teşekkürlerimi ayrıca iletmek isterim. Bugün buradan öğreneceğiniz kariyer tüyolarıyla hedefe ulaşmanız daha kolay olacak. Kariyer merkezi olarak öğrencilerimizin kariyer gelişimlerini sağlayacak etkinliklerle çalışmalarımızın devam edeceğini buradan belirtmek isterim" dedi.

Öğrencilere sürpriz hediyeler

Bahtiyar Gençero ise "öğrencilerle işe alım süreci nasıl olur, etkili öz geçmiş nasıl oluşturulur, mülakata nasıl hazırlanılır, mülakat esnasında neler yapılır ve neler yapılmaz, mezun olduğunuzda ne zaman iş bulunur" gibi konularda deneyim ve bilgilerini paylaştı. Sunumları sırasında üç öğrenciye sinema bileti hediye eden Gençero, etkinliğe katılan diğer öğrencilere de sürpriz hediyeler verdi. Konuşma yaparak önemli konulara temas eden Gençero'ya, konuşmasının ardından HKÜ Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Ufuk Akbaş tarafından teşekkür plaketi verildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title