Haberler

Öğrencilerden Polis Tanıtım Kampanyası

Ordu Üniversitesi Meslek Yüksekokulu (Omyo) Halkla İlişkiler Bölümü Öğrencileri, Türk Polis Teşkilatı’nı Tanıtmak Amacıyla Başlattığı Kampanya Kapsamında Bir Dizi Etkinlik Gerçekleştirdi.

Ordu Üniversitesi Meslek Yüksekokulu (OMYO) Halkla İlişkiler Bölümü öğrencileri, Türk Polis Teşkilatı’nı tanıtmak amacıyla başlattığı kampanya kapsamında bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.

OMYO Çok Amaçlı Salonu’nda düzenlenen programa Ordu Emniyet Müdür Vekili Olcay Tosun, şube müdürlerinin yanı sıra, çok sayıda polis memuru, akademisyen ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programın birinci bölümünde öğrenciler, Türk polisinin çektiği sıkıntıları anlatan sarhoş ve polis diyaloglarını içeren kısa bir skeç sergilendi. Türk Polis Teşkilatı’nın tarihsel gelişiminin gösterildiği slayt gösterilerinden sonra kısaca polisin görevleri anlatıldı. Emniyet Teşkilatı tarafından hazırlanan video gösterisi sırasında fondan bir öğrencinin seslendirdiği 'minik bir yürekten şehit babaya mektup’, salondaki herkese duygulu anlar yaşattı.

Geçmişten günümüze polis teşkilatının teknolojik gelişmelerinin de anlatıldığı programda, öğrenciler Türk polisinin günlük yaşantısını konu alan bir oyun daha sergiledi. Oyun sonunda öğrencileri ayakta alkışlayan Ordu Emniyet Müdürü Vekili Olcay Tosun yaptığı konuşmada, öğrencilerin kendilerini çok iyi anlattığını söyledi. Bu kampanyada görev alan tüm öğrencilere teşekkür eden Tosun, polisin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da görevini layıkıyla yapacağını ifade etti.

(OMYO) Halkla İlişkiler Bölümü öğrencileri Türk Pol) 05.05.2008 15:23 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title