Haberler

Öğrencilerden Mezuniyet Gecesi

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesine Bağlı Filyos Beldesinde Bulunan Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Son Sınıf Öğrencileri, Düzenledikleri Geceyle Okullarından Mezun Oldu Son Sınıf Öğrencileri Mezun Oldukları İçin Mezuniyet Gecesi Düzenlediler.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde bulunan Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu son sınıf öğrencileri, düzenledikleri geceyle okullarından mezun oldu son sınıf Öğrencileri mezun oldukları için mezuniyet gecesi düzenlediler.

Filyos beldesinde Menteşoğlu Turistik Tesisleri'nde yapılan törenle Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencileri, düzenledikleri muhteşem bir geceyle mezun oldu. Geceye öğretmenlerini de davet eden öğrenciler, hazırlanan yemeklerin ardından piste çıkarak orkestra eşliğinde okul ve sınav streslerini attı. Öğrencilere öğretmenlerinde eşlik ettiği gecede, keyifli saatler geçirdi. Öğrenciler, unutmayacaklarını söyledikleri öğretmenlerine teşekkür ederken, öğretmenleri de eğitim ve öğretim hayatı lisede devam edecek olan öğrencilere başarılar diledi (SA-SD-Y) 15.06.2008 15:00 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title