Haberler

Öğrencilerden Kahkaha Tufanı

Nazilli Anadolu Lisesi Öğrencilerinin Oynadığı "Deliler Bayramı" İsimli Tiyatro Oyunu Seyredenleri Kahkahaya Boğdu. Nazilli Belediye Tiyatro Sarayında Sergilenen Oyunu İzlemeye Gelenler, Usta Öğrencileri Ayakta Alkışladı.

Nazilli Anadolu Lisesi öğrencilerinin oynadığı "Deliler Bayramı" isimli tiyatro oyunu seyredenleri kahkahaya boğdu. Nazilli Belediye Tiyatro Sarayında sergilenen oyunu izlemeye gelenler, usta öğrencileri ayakta alkışladı.

Nazilli Anadolu Lisesi Tiyatro Kulübü öğrencileri, Turgut Özakman'ın üç perdelik "Deliler Bayramı" isimli tiyatro oyununu sergilediler. Komedi oyununu izlemeye gelen başta Nazilli Milli Eğitim Müdür Vekili Şahin Ünver, şube müdürleri, öğretmen, öğrenci ve veliler kahkahaya boğuldu.

Nazilli Anadolu Lisesi Müdürü Oktay Tanrıöver gecenin sonunda yaptığı konuşmada öğrencileri ile gurur duyduğunu belirterek "Kültür Edebiyat Klübü, öğretmenlerimiz Hasan Devşirmiş ve Nurdan Pilevne'nin danışmanlığında hazırladıkları tiyatro oyununu başarı ile sergiledi. Öğrencilerimi, yoğun dersleri arasında büyük bir özveri ile hazırladıkları ve sundukları muhteşem oyunları nedeniyle kutluyorum" dedi.

(AS-İK-YK)

24.05.2007 19:02 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title