Haberler

Öğrencilerden Grafik Tasarım Sergisi

Yozgat'ta, Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, grafik ve fotoğraf alanı 12. sınıf öğrencileri yıl içerisinde yaptıkları çalışmaları sergiledi.

Yozgat'ta, Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, grafik ve fotoğraf alanı 12. sınıf öğrencileri yıl içerisinde yaptıkları çalışmaları sergiledi.

Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi grafik ve fotoğraf alanı 12. sınıf öğrencilerinin çalışmalarından oluşan serginin açılışı İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı tarafından yapıldı.

Yazıcı, bir alışveriş merkezinde düzenlenen serginin açılışında yaptığı konuşmada, eğitimde daha çok öğrenci merkezli, öğrencilerin kendilerini ifade edebilecekleri alanlar oluşturarak ve öğrencilerin yetenekleri doğrultusunda gerekli çalışmaları yapmanın önemli olduğunu söyledi.

Okullarda bu tür çalışmaların yapılmasından mutluluk duyduğunu ifade eden Yazıcı, şunları kaydetti:

"Bütün okullarımızda tüm çocuklarımızın yeteneklerinin keşfedilmesi ve öğrencilerimizin kendini ifade edebileceği çalışmalar yapması ve bunun için de ortam oluşturulması bizim için öncelikli meseledir. Bundan sonrada bu konularda çalışmalarımızı artarak sürdüreceğiz. Bu serginin açılmasında emeği olan okul müdürümüz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum, sergimizin hayırlı olmasını diliyorum."

Yazıcı, açılışın ardından sergiyi gezerek öğrenci ve öğretmenlerde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Serginin açılışına Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ziyaattin Özdemir, Eğitim-Bir-Sen Yozgat Şube Başkanı Kenan Şerefli, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Zübeyde Hanım Yusuf Yazıcı Yozgat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title