Haberler

Öğrencilerden Biri Daha Hayatını Kaybetti

Kilis'in Musabeyli İlçesinde Bir İlköğretim Okulunun Kalorifer Kazanın Patlaması Sonucu Yaralanan Öğrencilerden Biri Daha Hayatını Kaybetti.

Kilis'in Musabeyli ilçesinde bir ilköğretim okulunun kalorifer kazanın patlaması sonucu yaralanan öğrencilerden biri daha hayatını kaybetti.

İlçeye bağlı Hüseyinoğlu Köyü İlköğretim Okulunun kalorifer kazanının patlaması sonucu yaralanan ve Kilis Devlet Hastanesi'ndeki müdahalenin ardından Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan öğrencilerden Makbule Daşyuvarlar (10), yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Tıp Fakültesi Hastanesindeki diğer yaralı öğrenciler Reyhan Bozkurt, Halime Daşyuvarlar ve Ökkeş Helvacı'nın sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu, öğrencilerin tedavisinin yoğun bakım ünitesinde devam edildiği belirtildi.

Patlama sonucu yaralanan öğrencilerden Kilis Hastanesine kaldırılan Neslihan Can, Şahin Dağ ve Meral Helvacı'nın hayati tehlikelerinin bulunmadığı açıklandı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title