Haberler

Öğrenciler ve Velileriyle Büyük Buluşma

Çiğli Belediyesi Tarafından ÖSS ve Oks Hazırlık Kurslarına Gönderilen 700 Öğrenci ve Velisi Çiğli Elit Düğün Salonu'nda "2007-2008 Eğitim - Öğretim Yılı Dönem Sonu Eğlencesi"nde Buluştu.

Çiğli Belediyesi tarafından ÖSS ve OKS hazırlık kurslarına gönderilen 700 öğrenci ve velisi Çiğli Elit Düğün Salonu'nda "2007-2008 Eğitim - Öğretim Yılı Dönem Sonu Eğlencesi"nde buluştu. Çiğli Belediye Başkanı Ensari Bulut'un ev sahipliği yaptığı eğlencede, belediye kursiyerlerinin bale, halk oyunu ve Latin dans grubunun gösterileri beğeni ile izlendi ve büyük alkış aldı. Psikolog Burçin Ersin de öğrenciler ve velileri sınav stresi ve sınava hazırlık konularında bilgilendirdi. Yoğun katılımın yaşandığı eğlenceye ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamdullah Işık, il genel ve belediye meclis üyeleri, muhtarlar, dershane yöneticileri ile belediye bürokratları katıldı.

Belediye Başkanı Ensari Bulut, ülkenin temel sorununun eğitim olduğunu belirterek, eğitime belediye olarak katkı koymak istediklerini bu amaçla da üç yıldır dershaneye öğrenci gönderdiklerini söyledi. Öğrencilerin üniversiteyi kazanmaları durumunda harç ücretlerini ödeme sözü veren Başkan Bulut, şöyle konuştu;"Geçtiğimiz yıllarda sınavı kazanan öğrencilerin harçlarını ödedik. Bu yıl da ödeyeceğiz. Demokratik, entelektüel, cumhuriyetçi ve Atatürk ilkelerine bağlı bir gençlik yetişmesini istiyoruz. Bu ülke için, cumhuriyet için kavga etsinler. Ben de onlarla birlikteyim. Gençlerimiz yılmasınlar ve mücadeleye devam etsinler. Çok çalışsınlar ülkemize iyi birer yönetici olsunlar. Bu çocuklar sadece ailelerinin değil, hepimizin yani bu ülkenin. Kendilerini iyi yetiştirsinler. Hepsine başarılar diliyorum" Başkan Ensari Bulut konuşmasının ardından öğrencilere birer sertifika verdi.

(ZH-İK-YK-Y) 01.06.2008 18:08 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title