Haberler

Öğrenciler Şehitlerin İsimleri Yazılı Balonları Uçurdu

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde Afrin’de gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı’na destek için Türk Bayrağı koreografisi düzenleyen ortaokul öğrencileri, üzerinde şehitlerin isimleri yazılı olan balonları uçurdu.

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde Afrin'de gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı'na destek için Türk Bayrağı koreografisi düzenleyen ortaokul öğrencileri, üzerinde şehitlerin isimleri yazılı olan balonları uçurdu.

Cumhuriyet Ortaokulunda 200 öğrenci,'Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçiklere destek amacıyla okulun bahçesinde kartonlarla Dev Türk bayrağı oluşturdu. Koreografide kahraman Mehmetçiğe "Yanınızdayız" mesajı gönderen öğrenciler, Zeytin Dalı Harekatındaki şehitlerin isimlerinin yazıldığı balonları uçurdu. Öğrenciler, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganı attı. Etkinlikte, sınır ötesindeki Mehmetçiklere gönderilmek üzere mektup yazan öğrencilerden Songül Durmuş mektubunu okudu. Okul Müdürü Murat Kurşun, Napolyon'un "Bana Türklerden kurulu bir ordu verin, ben size dünyayı vereyim" sözünü hatırlatarak, "Her Türk asker doğar düsturuyla yola çıktığımızda, her Türk askerse bu ülkenin her tarafı kışla ve her birey Mehmetçiktir. Bizde konu vatan olunca kadın,çocuk ve yaşlı yoktur bizde asker vardır şu an burada bulunan her birey askerdir" dedi.

Programa İslahiye Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çetin,Şube Müdürleri Mustafa Özdemir ve Mehmet Akdoğan, Milliyetçi Harekat Partisi İlçe Başkanı Metin Şentürk, Askerlik Şube Başkanı Personel Yzb Mustafa Sarıkaya, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Afrin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title