Haberler

Öğrenciler Samsun'u Tanıttı

Samsun Sema Cengiz Büberci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, ’Bir Şehrin Ayak Sesleri’ isimli proje kapsamında Samsun’a tanıttı.

Samsun Sema Cengiz Büberci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, 'Bir Şehrin Ayak Sesleri' isimli proje kapsamında Samsun'a tanıttı.

Yaptığı projeler ve eğitimiyle adından söz ettiren Sema Cengiz Büberci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 'Bir Şehrin Ayak Sesleri' isimli yeni bir proje hazırladı. Yiyecek içecek, giyim ve üretim teknolojileri, bilişim teknolojileri, çocuk gelişimi ve eğitimi, güzellik ve saç bakım, el sanatları ve teknolojisi, grafik ve fotoğraf bölümlerinde eğitim gören 9'uncu sınıf öğrencileri öğretmenleri Esra Göğem Akduman, Hülya Düzköylü, Zehra Tangaz ve Ümit Temel Tek idaresinde hazırlanan proje, Samsun Büyükşehir Belediyesi Kent Kültür Merkezi'nde sergilendi. Açık büfe yiyeceklerin tadına bakan davetliler, daha sonra eski ve yeni Samsun fotoğraflarını gezerek zaman içinde yaşanan değişime bire bir tanıklık etmiş oldu.

Amaçlarının Samsun kültürünü tanıtmak olduğunu söyleyen okul müdürü Seher Kulein, 'Bir Şehrin Ayak Sesleri' isimli projenin tanıtımını yaptı. Projede sadece 9'uncu sınıf öğrencilerinin yer aldığını belirten Kuleyin, emeği geçen öğretmen arkadaşlarına teşekkür ederek, "Öğrenim çağındaki gençlerin doğup büyüdükleri şehri sosyal kültürel ve tarihi açıdan tanımaları için hazırladık. Amacımız bu şehrin kültürünü bizden sonraki nesillere aktarmak" diye konuştu.

Projeyi ulusal ve uluslararası platformda da sergilemeyi düşündüklerini kaydeden Kulein, her bölümün kendi üzerine düşen görevi yaptığını dile getirdi. Programa İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz, Büyükşehir Belediyesi Sosyal ve Kültür Daire Başkanı Necmi Çamaş, Canik Belediye Başkan Yardımcısı Alican Usta, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Aksakal, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hanife Erdin, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Coşkun Katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İlkadım Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title