Haberler

Öğrenciler Pilav Gününde Eğlendi

Özel Envar Eğitim Kurumları'nda Öğrenim Gören Öğrenci ve Velileri, Geleneksel 12. Pilav Günü'nde Gerçekleştirilen Etkinliklerde Keyifli Saatler Yaşadı.

Özel Envar Eğitim Kurumları'nda öğrenim gören öğrenci ve velileri, Geleneksel 12. Pilav Günü'nde gerçekleştirilen etkinliklerde keyifli saatler yaşadı.

Lara Dido Beach Park'ta gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler yumurta taşıma, çuvalla zıplama, halat çekme, uçurtma yarışları ve çeşitli aktiviteler ile eğlendi. Öğrenci ve velilerin yoğun ilgi gösterdiği pilav gününe İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Karakaş da katıldı. Etkinlikte bir konuşma yapan Özel Envar Eğtim Kurumları Genel Müdürü Şükrü Erdoğan, Özel Envar Eğitim Kurumu olarak çocuğa ve çocuk eğitimine büyük önem verdiklerini belirterek, "Eğitim-öğretim gibi çok önemli bir görev üstlendik.

Bu anlayışla Antalya'da bir marka olma yolunda dev adımlarla ilerlemekteyiz. Envar Eğitim Kurumu deneyimli idarecileri, tecrübeli ve alanında uzman öğretim kadrosuyla öğrencilerini kendi bilgi ve becerileri doğrultusunda yetiştirmektedir. Envar Eğitim Kurumu, her yıl yüzde 20'nin üzerinde öğrenci artışıyla büyümesine devam ederken, teknolojinin bütün imkanlarından yararlanarak, çağdaş eğitim anlayışıyla her geçen gün kendimizi yenilemekteyiz" dedi.

Daha sonra koro halinde sevilen şarkıları seslendiren öğrenciler, şiirler okuyup bağlama çaldı. Step ve jimnastik hareketleri yapan öğrenciler, minder üzerinde takla atarak şov yaptı. Şarkılar eşliğinde dans eden öğrencilerin gösterisi halk oyunları son buldu.

(TY-ŞT-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title