Haberler

Öğrenciler Peygamber Efendimizi Kompozisyonla Anlattı

Nilüfer Müftülüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İş Birliği ile Düzenlenen "Birlik-beraberlik Peygamberimiz (S.a.v)"konulu Kompozisyon Yarışmasının Ödülleri Sahiplerini Buldu. Birincilerin Dizüstü Bilgisayar Kazandığı Yarışmada Dereceye Giren 20 Öğrenciye Hediyeleri Verildi.

Nilüfer Müftülüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenen "Birlik-Beraberlik Peygamberimiz (S.A.V)"konulu kompozisyon yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu. Birincilerin dizüstü bilgisayar kazandığı yarışmada dereceye giren 20 öğrenciye hediyeleri verildi.

Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Nilüfer'deki ilköğretim ve liseler arasında düzenlenen komposizyon yarışmasına 200 eser katıldı. Konak Kültür Merkezi'nde düzenlenen yarışmanın ödül törenine çok sayıda öğrenci ve öğretmen iştirak etti. Törende konuşan Nilüfer Müftüsü Faruk Arvas, ilginin yüksek olmasından dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, "Peygamber Efendimizi 1 haftada anlatmak mümkün değildir. Onu ilk önce anlamak gerekiyor. Tüm eserler dereceye girmeye layıktı, ama sınırlı sayıda eseri dereceye sokabildik" dedi.

İlköğretim okulları arasında, "Kardeş olabilmek" konulu eseriyle Aylin Hüseyinoğlu birinci, "Peygamberlik, birlik ve beraberlik" konulu eseriyle Büşra Bürcü ikinci, "Peygamberimiz şu an yaşasaydı dünya nasıl olurdu?" eseriyle Alperen Celepçi ise üçüncü oldu.

Liseler arasında ise, "Efendimizin yolunda" eseriyle Zeynep Begüm Gürses birinci, "Peygamberimizin rehberliğinde" eseriyle Yüksel Diken ikinci, "Birlik ve beraberlikle Peygamber Efendimiz" eseriyle İsmail Bozkurt üçüncü oldu. Yarışmanın birincilerine dizüstü bilgisayar hediye edilirken, ikincilere 600, üçüncülere ise 400'er YTL para ödülü verildi. 4 ve 10. sıraya giren yarışmacılara ise 70 YTL para ve kitap seti hediye edidi.

(MŞ) 18.04.2008 17:49 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title