Haberler

Öğrenciler Okul Bahçesine Kurulan Trafoya Karşı İmza Kampanyası Başlattı

Balıkesir'in Bandırma İlçesinde Okul Bahçelerine Elektrik Trafosu Konulan İlköğretim Öğrencileri, Trafonun Kaldırılması İçin İmza Kampanyası Düzenledi.

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde okul bahçelerine elektrik trafosu konulan ilköğretim öğrencileri, trafonun kaldırılması için imza kampanyası düzenledi.

Bandırma Vecihibey İlköğretim Okulu öğrencileri, okul bahçelerinin giriş kısmına Tedaş tarafından yerleştirilen trafonun kaldırılmasını istediler. Dar olan okul bahçelerinin trafoyla daha da küçüldüğünü ve sağlıkları açısından zararlı olduğunu ifade eden öğrenciler, topladıkları imzaları yetkili makamlara ileteceklerini söylediler. Öğrencilerin açtığı imza kampanyasına vatandaşlarda büyük destek verdi. Daha önce de çeşitli kesimler tarafından öğrencilerin sağlığı açısından riskler taşıdığı gerekçesiyle tepki gösterilen trafo geçtiğimiz hafta okul bahçesine yerleştirilmişti.

(MY-MEY) 28.05.2008 17:23 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title