Haberler

Öğrenciler, Kazada Ölen Arkadaşlarını Unutmadıöğrenciler, Kazada Ölen Arkadaşlarını Unutmadı

Osmaniye'nin Sumbas ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 2. sınıf öğrencisi Eray Boran'ın sırasını sınıf arkadaşları karanfil ve çiçeklerle donattı.

Osmaniye'nin Sumbas ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 2. sınıf öğrencisi Eray Boran'ın sırasını sınıf arkadaşları karanfil ve çiçeklerle donattı.

Reşadiye köyünde, dün meydana gelen kazada hayatını kaybeden Kadirli İstanbul Menkul Kıymetler Borsası İlkokulu öğrencisi 8 yaşındaki Boran'ın sınıf arkadaşları, okula ellerinde karanfil ve çiçeklerle geldi. Yakalarına 'Kalbimizdesin' yazılı Eray'ın fotoğrafını takan ve gözyaşı döken öğrenciler, arkadaşları Boran'ın oturduğu sıraya karanfiller bıraktı.

Kadirli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Ekiz, sınıfta yaptığı konuşmada, Boran'ın hayatını kaybetmesine çok üzüldüklerini belirterek, "Öğrencimizi çok seviyorduk. Başarılıydı. Gözyaşlarıyla toprağa verdik. Çok üzüldük. Yolda giderken, evde ve hayatın her alanında lütfen dikkatli olun. Kurallara uyun. Acele etmeyin. Eray kardeşimize Allah'tan rahmet diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Okul Müdürü Yakup Bal da öğrencisinin başarılı ve çalışkan olduğunu belirterek, sınıf arkadaşlarına başsağlığı dileklerini iletti.

Sumbas ilçesindeki kazada Gökhan K. idaresindeki 38 KR 696 plakalı otomobil, Reşadiye köyünde ilkokul 2. sınıf öğrencisi Eray Boran'a çarpmış, özel bir hastaneye kaldırılan çocuk yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Reşadiye Osmaniye Kadirli Sumbas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title