Haberler

Öğrenciler İl Halk Kütüphanesi'ne Akın Ettiler

Bu yıl 48.kutlanan Kütüphaneler Haftası'nda Kültür ve Sosyal işler Dairesi Başkanlığı Müzeler Şube Müdürlüğü'ne bağlı Halk Kütüphanesi ilköğretim okulu öğrencilerinin akınına uğradı.

Bu yıl 48. kutlanan Kütüphaneler Haftası'nda Kültür ve Sosyal işler Dairesi Başkanlığı Müzeler Şube Müdürlüğü'ne bağlı Halk Kütüphanesi ilköğretim okulu öğrencilerinin akınına uğradı.

Her yıl 26 Mart- 1 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kütüphane Haftası'nın ilk gününde Büyükşehir Belediyesi Halk Kütüphanesi Kartepe Pakmaya Muzaffer İncekara İlköğretim Okulu öğrencilerini ağırladı. Öğrencilere okulun Kütüphanecilik Kolu öğretmeni Memnuni Önen eşlik etti. Aynı gün Yahyakaptan İÖO ve Gölcük Saraylı Çocuk Yuvası'nda kalan öğrenciler de kütüphanedeki kitapları inceleme imkanı buldu.

Kütüphane Sorumlusu Suna Bayram'dan Büyükşehir Belediyesi Halk Kütüphanesi hakkında bilgiler alan öğrencilere kitap hediye edildi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title