Haberler

Öğrenciler Hasta Yatağındaki Öğretmenlerini Yalnız Bırakmadı

Mezopotamya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı da Olan Beden Eğitimi Öğretmeni Cemil Aydoğan'ı Geçirdiği Menüsküs Ameliyatı Sonrası Evinde Ziyaret Eden Öğrencileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü Kutlayarak Çiçek Hediye Ettiler.

Mezopotamya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı da olan beden eğitimi öğretmeni Cemil Aydoğan'ı geçirdiği menüsküs ameliyatı sonrası evinde ziyaret eden öğrencileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlayarak çiçek hediye ettiler.

Öğretmenlerini ziyaret eden Misak-i Milli İlköğretim Okulu öğrencilerinden Bilal ve Ömer Üründü, öğretmenlerinin en kısa zamanda iyileşerek derslerine girmesi temennisinde bulundu. 20 yıldan beri Öğretmenler Günü'nü ilk kez hasta yatağında geçirdiğini belirten Cemil Aydoğan, hasta yatağında bile kendisini yalnız bırakmayan öğrencilerini görünce çok duygulandığını söyledi. Öğretmenlik görevinin kutsallığına inandığı için ihtiyacı olmamasına rağmen bölge çocuklarının derslerinin boş geçmemesi için

öğretmenliğe devam ettiğini anlatan Aydoğan, "Güneydoğu Anadolu Bölgesi başta olmak üzere Türkiye'de yaşanan sorunların merkezinde eğitimsizliğin olduğunu düşünüyorum. Aktif şekilde gazetecilik, yazarlık ve diğer başka sektörlerde iş bulabilmeme rağmen öğretmenliğe olan kutsal bakış açımdan dolayı öğrencilerimden ayrılamıyorum. Öğretmenlerin sadece 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle hatırlanmaması gerekir. Öğretmenler Günü münasebetiyle öğrencilerim benim günümü kutladı, ben de tüm meslektaşlarımın

gününü kutluyorum" dedi.

Aynı zamanda eski milli atletlerden de olan Cemil Aydoğan, bir süre önce Özel Diyarbakır Veni Vidi Hastanesi'nde menüsküs ameliyatı olmuştu.

(MNG-FA-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title