Haberler

Öğrenciler Büyüklerine Kitap Okumayı Tavsiye Etti

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde öğrenciler, ziyaret ettikleri kurumlarda görevli personellere kitap okumalarını tavsiye etti.

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde öğrenciler, ziyaret ettikleri kurumlarda görevli personellere kitap okumalarını tavsiye etti.

Büyükler tarafından kitap okumaları tavsiye edilen öğrenciler, bu kez kurumları ziyaret ederek çalışanlara kitap okuma tavsiyesinde bulundu. Sincik YİBO Müdürü Nevzat Yiğit, Türkçe Öğretmenleri Ahmet Karakuş ile Şefika Mutlu ve öğrenciler, "Zamanım yok" bahanesinin önüne geçmek için broşür hazırladı. Bu broşür ve kitapları ziyaretlerde hediye edildi.

İlçe Kaymakamı Ergün Baysal'la görüşerek toplum hizmeti kapsamında yapacakları çalışmadan bahseden Sincik YİBO Müdürü Nevzat Yiğit ve Türkçe Öğretmenleri Ahmet Karakuş ile Şefika Mutlu, kaymakamın büyük beğenisinden memnun kaldılar. Kaymakam Baysal da ziyarete giden öğrencilere birer kitap hediye etti.

Grup; Özel İdare, Nüfus Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü, Devlet Hastanesi ve diğer resmi kuruluşları gezerek yaklaşık 100 adet kitap dağıttılar. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Karakuş Adıyaman Sincik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title