Haberler

Öğrenciler Başkan Çetin'i Ziyaret Etti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları Çerçevesinde Belediye Başkanı Bekir Çetin'i Ziyaret Eden Şehit Nevzat Kaya İlköğretim Okulu Öğrencisi Bir Süreliğine Başkanlık Koltuğuna Oturdu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Belediye Başkanı Bekir Çetin'i ziyaret eden Şehit Nevzat Kaya İlköğretim Okulu öğrencisi bir süreliğine başkanlık koltuğuna oturdu.

Okul Müdürü Yusuf Bayburtlu, Öğrencilerden Doğukan Yüksel,Özge Öcal ve Adem Usta Başkan Çetin'le günün anlam ve önemini değerlendirdi. Ziyarette Doğukan Yüksel makam koltuğuna oturarak başkanlık görevini devraldı. İsteklerini sıralayan Doğukan Yüksel;Bayburt'un yeşil alanlarının ve çocuk parklarının çoğaltılması, şehir içme suyunun kesintisiz akar hale getirilmesi, kalenin turizme açılması, halka açık sinema yapılması ve çevre temizliğinin daha iyi yapılmasını istedi.

Sorulara cevap veren Belediye Başkanı Bekir Çetin;"Bayburt'un öncelikle ekonomik manada kalkınması için bir an önce üniversitenin kurularak öğrenci sayısının 4-5 binlere çıkarılması gerekir. Bununla birlikte yeni iş alanları oluşturularak göçün tamamen önlenmesi şarttır. Belediye olarak ilimizin kalkınması konusunda bir çok projenin başlatılmasında ve devamında önemli sorumluluklar yüklenmiş durumdayız. Turizmin tekrar canlanması içinde çalışmalarınız devam etmektedir"dedi. Çetin,"2008 yılında yeşillendirme çalışmalarımızın alt yapısı tamamlanmıştır. Şehrin su konusunda meydana gelen aksaklıklarını kesin çözüme ulaştırmak için isale su hattının tamamını değiştireceğiz. Çevre temizliği ve çevrenin korunması için insanımız çok duyarlı olmalıdır.Çevreyi kirleten ve zarar verenleri oto kontrol sistemiyle ikaz edebilmelidirler. Bu konuda eğitim kurumlarımıza da önemli sorumluluklar düşmektedir."diye konuştu.

Başkan Çetin, kendisini ziyaret eden öğrencilere, çeşitli hediyeler sundu.

(YY-İRT-Y) 22.04.2008 16:50 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title