Haberler

Öğrenci Servisi Dereye Uçtu: 22 Yaralı

Güncelleme:

Trabzon'un Çaykara ilçesinde bu sabah meydana gelen trafik kazasında bir öğrenci servisi dereye uçtu.

Trabzon'un Çaykara İlçesi'nde lise öğrencilerini taşıyan bir midibüs kontrolden çıkarak dere kenarına yuvarlandı. Şoförün hakimiyetinden çıkan midibüsün kaza yapmasının sonucunda meydana gelen kazada, araç sürücüsü ile birlikte 21 öğrenci hafif yaralandı. Neyse ki kazada ölen her hangi biri olmadı.

Aileleri korkutan kaza, bu sabah saat 08.00 sıralarında, Uzungöl-Çaykara Karayolu'nun 12'nci kilometresinde meydana geldi. Uzungöl Beldesi'nden aldığı 21 lise öğrencisini Çaykara Çok Programlı Lisesi'ne götüren Mehmet Kurt yönetimindeki 61 S 0558 plakalı midibüs, kontrolden çıkarak Solaklı Deresi'nin kenarına yuvarlandı.

Aracın direksiyon hakimiyetini sağlayan rotun millerinin çıkması sonucu meydana geldiği belirlenen kazada, sürücü Muhammet Kurt ile araçtaki öğrenciler hafif yaralandı. Öğrencilerin ailelerinde büyük paniğe yol açan deprem neyse ki herhangi bir ölüme yol açmadı.

Kaza sonucunda yaralanan öğrenciler ve servis şoförü, olay yerine çağrılan ambulanslarla Çaykara, Of, Sürmene ve Trabzon Devlet hastanelerinde tedavi altına alındı.

Hastaneye kaldırılan yaralıların ilk müdahalelerinin yapıldığı ve durumlarının iyi olduğu, iki öğrencinin ayaklarında kırık belirlendiği öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çaykara Uzungöl Trabzon Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title