Haberler

Öğrenci Meclis Başkanları Çorum'da Buluştu

Türkiye Öğrenci Meclisi Çalıştayı Çorum'da yapıldı.

Türkiye Öğrenci Meclisi Çalıştayı Çorum'da yapıldı.

Çorum Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 50 ilden gelen öğrenci meclis başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen çalıştayda, 2017-2018 eğitim öğretim yılında yapılacak çalışmalar ele alındı.

Türkiye Öğrenci Meclisi Başkanı Gencay Kaşık, çalıştayda yaptığı konuşmada, "Gençlik bir milletin geleceğidir. Atalarımızın sahip oldukları ruhla çalışmak biz Türk gençlerinin vazifesidir." dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül de gençliği önemsediklerini belirterek, "Geçmişini inkar etmeyen, geleceğe yön veren öğrencilere ihtiyacımız var. Bir ülkenin geleceği yetenekli ve sorumluluk sahibi gençlerin varlığına bağlıdır." diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Kır ise öğrenci meclislerinin demokrasi kültürü ve öğrencilerin kendi iradelerine sahip çıkmaları açısından çok önemli olduğunu dile getirerek, çalıştayın hayırlı olmasını temennisinde bulundu.

Çalıştay sonrası Çorum Müzesi'ni gezen öğrenci meclisi başkanları, Hitit Medeniyeti ve sergilenen eserler hakkında bilgi aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Çorum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title