Haberler

Öğrenci Kayıtları Başladı

Düzce El Sanatları Eğitim Merkezi Müdürlüğü Öğrenci İşleri Sorumlusu Muhsin Temel, Düzce El Sanatları Eğitim Merkezinde Öğrenci Kayıtlarının Başladığını Söyledi.

Düzce El Sanatları Eğitim Merkezi Müdürlüğü Öğrenci İşleri Sorumlusu Muhsin Temel, Düzce El Sanatları Eğitim Merkezinde öğrenci kayıtlarının başladığını söyledi.

Düzce El Sanatları Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne öğrenci kayıtları başladı. 100 öğrenci kapasitesi olan eğitim merkezinde 3 ana dalda tamamen ücretsiz el sanatları eğitimi verilecek ve öğrenciler kurs sonrası rahatça iş bulabilecekler. El Sanatları Eğitim Merkezi Öğrenci İşleri Sorumlusu Muhsin Temel, yaptığı açıklamada Tarım ve Köy işleri Bakanlığına bağlı El Sanatları Eğitim Merkezi Müdürlüklerine 2008-2009 eğitim ve öğretim yılı için öğrenci kayıtlarının başladığını söyledi. Bakanlık tarafından açılan merkeze Düzceli gençlerin de katılmasını arzu ettiklerini belirten Temel, "Kurslarımız ağaç, mermer işlemeciliği ve gümüş işlemeciliği konularını kapsamakta. 2 yıl iyi bir eğitim alan öğrencilerimiz iş bulmakta da sıkıntı yaşamıyorlar" dedi.

(AY-İÇ) 02.07.2008 16:03 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title