Haberler

Öğrenci Gözüyle Eğitim Konulu Fotoğraf Sergisi Açıldı

Uğur Dershaneleri Tarafından "Öğrenci Gözüyle Eğitim” Konulu Fotoğraf Sergisi Açıldı.

Uğur Dershaneleri tarafından "Öğrenci Gözüyle Eğitim” konulu fotoğraf sergisi açıldı.

Uğur Dershaneleri'nin 40. yıl etkinlikleri kapsamında lise öğrencilerine yönelik olarak düzenlediği “Öğrenci Gözüyle Eğitim” konulu sergi, YKM sergi salonunda gerçekleşti. Halka açık olarak gerçekleşen serginin açılış törenine protokol üyeleri, okul idarecileri, öğrenciler, veliler ve öğretmenler katıldı. Sergide, eğitimle sanatın bütünleştiği fotoğraflara yoğun ilgi gösterildi.

Dershane yetkilileri, Türkiye'nin 120'den fazla noktasında 130 binden fazla öğrenciye hizmet veren Uğur Dershaneleri'nin, sadece gençlere üniversiteyi ve istedikleri meslekleri kazandırmakla kalmadığını, Türkiye ve gençlere katkı sağlamak adına sanatı da eğitimle bütünleştirdiğini belirttiler. Bu amaçla Türkiye'nin dört bir yanından öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen “Öğrenci Gözüyle Eğitim" konulu fotoğraf yarışması düzenlediklerini kaydeden yetkililer, "Öğrencilerin eğitime bakış açılarını, çağdaş, yalın ve bazen de sempatik bir tavırla yansıtmasına aracı olan yarışmada seçilen fotoğrafların raflara kaldırılmaması ve bu görsel şölenin tüm Türkiye'de sanatsever halkımızla paylaşılması adına Türkiye'nin dört bir yanında il il düzenlenen bu sergi Gaziantep'te de açıldı" dediler.

Sergi 17 Nisan'a kadar gezilebilecek.

(OÇ-OÇ-Y) 13.04.2008 17:43 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title