Haberler

Öğrenci E-Posta Sunucusu Değişimi - 08 07 2021

Güncelleme:

Sevgili öğrencilerimiz,8 Temmuz 2021 Perşembe gününden itibaren uzun süredir kullanmakta olduğumuz e-posta sunucumuz değişmiştir.

Sevgili öğrencilerimiz,

8 Temmuz 2021 Perşembe gününden itibaren uzun süredir kullanmakta olduğumuz e-posta sunucumuz değişmiştir.

Bundan sonra Öğrenci e-posta hizmeti Google Workspace (Gmail) ortamına taşınmıştır.

Yeni sisteme mevcut mailler taşınmayacaktır. Yeni sisteme http://www. atilim. edu. tr/webmail adresinde bulunan "Öğrenci E-Posta (Yeni)" linkinden ulaşabilirsiniz.

Eski e-postalarınıza http://www. atilim. edu. tr/webmail linkinde yer alan "Öğrenci E-posta (Eski)" adresinden ulaşabilirsiniz. Eski e-postalarınıza 4 ay boyunca ulaşabileceksiniz. Bu süre dolduğunda sunucu kapatılacaktır ve eski sunucuda bulunan tüm e-postalar silinecektir!

Eğer isterseniz eski e-postalarınızı yeni sisteme giriş yaptıktan sonra Ayarlar, Hesaplar ve İçeri Aktarma İşlemleri, Postaları ve kişileri içeri aktar sekmesindeki yönergeleri takip ederek Pop Sunucusu ekranındaki sunucu kısmına eskistudent. atilim. edu. tr yazarak eski e-postalarınız yeni sisteme aktarabilirsiniz.

Kullanmakta olduğunuz e-posta okuyucu programlarda e-postalarınızı Pop ya da Imap olarak ulaşmak isterseniz aşağıdaki linklerde gerekli bilgileri bulabilirsiniz. Mobil telefonlarınızda e-postalarınıza ulaşmak için yeni hesap oluştur ekranında Gmail seçilip e-posta adresinizin tamamını ve şifrenizi girerek ayarlama yapabilirsiniz.

Gmail POP Ayarları

https://support. google. com/mail/answer/7104828? hl=tr&visit_id=637226307847018981-2325052329&rd=1

Gmail IMAP Ayarları

https://support. google. com/mail/answer/7126229? visit_id=637226307847018981-2325052329&hl=tr&rd=1

Ayrıca Google Workspace ortamına geçişle beraber Google hizmetlerinden olan Gmail, Google Drive, Takvim, Doküman vb. hizmetlerinden sınırsız olarak faydalanabilirsiniz.

Önemli Not:

Mevcut sistemde tanımlamış olduğunuz yönlendirme adresi bilgileri Gmail in "Yönlendirme adreslerinden onay alınması gereklidir. " politikası yüzünden aktarılamamıştır. Eğer gelen maillerinizi başka bir adrese yönlendirmek isterseniz bu işlemi Gmail de Ayarlar ekranında bulunan "Yönlendirme adresi ekle" menüsünden yapabilirsiniz.

Kaynak: Habermetre / Toplum

Google Toplum Toplum Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title