Haberler

Oğluyla Birlik Oldu, Kocasını Demir Çubuklarla Döverek Öldürdü

Güncelleme:

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde fabrika işçisi kadın, oğlu ile birlikte, kendisine şiddet uygulayan eşini demir çubukla döverek öldürdü.

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde fabrika işçisi Ayşe Y. (45), oğlu Muharrem Y. (25) ile birlikte, kendisine şiddet uyguladığını iddia ettiği eşi Fesih Y.'yi (52) demir çubukla döverek öldürdü.

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNDÜ

Ergene'de yaşayan iki çocuk annesi Ayşe Y., iddiaya göre sürekli şiddet gördüğü eşi Fesih Y. ile dün sabah evde tartıştıktan sonra Valimeşe Mahallesi sanayi bölgesindeki çalıştığı geri dönüşüm fabrikasına gitti. Bir süre sonra Fesih Y., eşinin çalıştığı fabrikaya geldi, aralarında yeniden tartışma çıktı. Bunun üzerine Ayşe Y., oğlu Muharrem'i aradı. Anne, baba ve oğulları arasındaki tartışma kavgaya dönüştü.

Oğluyla Birlikte Kocasını Demir Çubukla Döverek Öldürdü

DEMİR ÇUBUKLARLA DÖVEREK ÖLDÜRDÜ

Kavga sırasında Muharrem Y., iş yerinde bulunan demir çubukla bacaklarına vurduğu babasını yere düşürdü, daha sonra da olay yerinden ayrıldı. Ayşe Y., aldığı darbelerle yerde yatan eşine bu kez kendisi demir çubukla vurmaya başladı. Olayı gören diğer çalışanların ihbarı ile gelen jandarma ekipleri Fesih Y.'nin öldüğünü belirledi. Jandarma, anne ve oğlunu gözaltına alarak, haklarında soruşturma başlattı.

Oğluyla Birlikte Kocasını Demir Çubukla Döverek Öldürdü

''BENİ SÜREKLİ DÖVÜYORDU''

İfadesinde eşinin kendisine sürekli şiddet uyguladığını öne süren Ayşe Y., bu nedenle ölüm korkusu yaşadığını söyledi. Yalçın, "Ben iş yerinde çalışıyordum. Yanıma geldi, bir süre yine tartışmaya başladık. Zaten eve de ben bakıyordum. Benim kazandığım ile geçiniyorduk. Beni hep tehdit ediyordu. Fabrikada da tehdit etti ve kavga çıktı. Bu olay meydana geldi. Kocamın korkusundan liseye giden kızım bile okula gitmekten korkuyordu" dedi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Jandarmadaki sorgularının ardından anne ile oğlu Çorlu Adliyesi'ne sevk edildi.

Oğluyla Birlikte Kocasını Demir Çubukla Döverek Öldürdü

Oğluyla Birlikte Kocasını Demir Çubukla Döverek Öldürdü

Oğluyla Birlikte Kocasını Demir Çubukla Döverek Öldürdü

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tekirdağ 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (6)

UBER:

Fakirlik geçim derdi geçimsizlik Töre ve kültür çarpışması. Doğudan gelen işçi ailesi bunlar çok sefil şartlarda hayatta tutunmaya çalışıyorlar aileler dağılıyor. Kadınlar işe girip çalışmaya başlayınca Batıdaki kadının konumunu ve haklarını istediklerinde geldikleri yöre kültürü ile yetişmiş erkeğin şiddetine uğruyor. Etek topuklu ayakkabı veya makyaj yapması ya da iş çıkışı bir çay bahçesinde oturmak bile namus oluyor cinayete kadar gidiyor. Doğu Batı kültür şoku bir 80 sene daha gidecek.

7
3
yanıtYanıtla
egemen türk:

ikisinide idam edilmeli. . . . . cani veren alir o cani. . . . .

2
4
yanıtYanıtla
İLKNUR:

seni dövüyorsa oğlunla beraber ayrıl o evden, kocandan da boşan. ne diye öldürüyorsun. . o oğlunuda kendi pisliğine alet ettin lanet kadın !

5
0
yanıtYanıtla
KOZANLI:

Yinemi tekirdag laa

3
2
yanıtYanıtla
Dürüst olun:

Yine Kadın Cinayeti, yine vahşet diye kıyameti koparanlar. Her halde bu vahşet değil. normal sıradan masum bir eylemdir değimi. O kıyameti koparanlar ne maksatla yaptığınız artık her kes biliyor. Kendini kadın savunucusu gibi gösteren yaratıklar.

1
0
yanıtYanıtla
Mükremin:

Ayıp be. Yıllarca ekmeğini ye. Sonra öldür. Bu nasıl nankörlüktür..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title